Onderwijs/School

bijgewerkt 9/10/23 door Cindy Beall

Bijbelverzen

Spreuken 16:3

Kolossenzen 3:17

Filippenzen 1:6

Leesplannen

Goddelijke richting

Bidden om Gods leiding

Daily Power By Craig Groeschel: Fuel for Your Soul

Gebed

Heilige Geest, U kent mijn hartU begrijpt mijn diepste wensen en behoeften, en U kent al mijn intenties. U kent me beter dan ik mezelf ken. Ik kan nergens heen om aan uw aanwezigheid te ontsnappen, en niets dat ik voor U zou kunnen verbergen!

 En daarom vraag ik U op dit moment, om mij uw goddelijke wijsheid en leiding te geven.

Ik weet niet altijd waarvoor ik moet bidden. Mijn ziel is moe en ik ben moe. Ik maak me vaak zorgen over het nemen van de juiste beslissing, maar ik wil een leven leiden dat U eert.

Ook al heb ik misschien het gevoel dat ik niet vooruit kan of niet kan zien wat er voor me ligt - U ziet mij. En U kent mij. Dus leid me alstublieft. Toon mij de paden die naar overvloedig leven leiden en overtuig mij als ik in de verleiding kom om van U af te dwalen.

Wanneer U me leidt, herstel mij danIk zal te allen tijde mijn hoop op U stellen want U weet alle dingen, en door U wordt mijn leven bijeengehouden. U bent mijn kracht in tijden van nood, en U bent mijn redding geworden.

Dus houd me dichtbij U, Heer, en leer me te lopen op een manier waardig van de roeping die U mij gegeven hebtLeid mijn wegen terwijl U mijn leven beschermt, want ik wil U eren.

In Jezus' naam, Amen.


Hoe hebben we het gedaan?

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)