Освіта/Школа

Updated 9/10/23 by Cindy Beall

Біблійні вірші

Приказок 16:3

Колосян 3:17

Филип'ян 1:6

Біблійні плани

Божественний напрямок

Молитва за Божий напрямок

Щоденна сила, Крейґ Ґрошель: Паливо для вашої душі

Молитва

Духу Святий, Ти знаєш моє серцеТи розумієш мої найглибші бажання та потреби, і Ти знаєш усі мої наміри. Ти знаєш мене краще, ніж я сам себе. Нікуди я не міг би втекти, щоб уникнути Твоєї присутності, і нічого я не міг би приховати від Тебе!

 І тому саме зараз я прошу Тебе дати мені Твою божественну мудрість і керівництво.

Я не завжди знаю, за що молитися. Моя душа втомлена і я втомився. Я часто хвилююся про те, щоб прийняти правильне рішення, але я хочу жити таким життям, яке шанує Тебе.

Навіть якщо мені здається, що я не можу рухатися вперед або бачити, що попереду — Ти бачиш мене. І Ти мене знаєш. Тож, будь ласка, направляй мене. Покажи мені шляхи, що ведуть до життя з надлишком, і засуди мене, коли я маю спокусу відійти від Тебе.

Коли Ти ведеш мене, відновлюй менеЯ завжди покладаю на Тебе свою надію, бо Ти все знаєш, і Тобою моє життя тримається разом. Ти моя сила в скрутні часи, і Ти став моїм спасінням.

Тожй тримай мене близько, Господи, і навчити мене ходити достойно Твого покликання, даного меніНаправляй мої кроки як Ти охороняєш моє життя, бо я хочу Тебе прославити.

В ім'я Ісуса, Амінь.


How did we do?

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)