Utbildning/Skola

Uppdaterad 9/10/23 av Cindy Beall

Bibelverser

Ordspråksboken 16:3

Kolosserbrevet 3:17

Filipperbrevet 1:6

Bibelplaner

Guds vägledning

Be om Guds ledning

Daglig kraft av Craig Groeschel: Bränsle för din själ

Bön

Helig Ande, Du känner mitt hjärtaDu förstår min djupaste längtan och behov och Du vet alla mina motiv. Du känner mig bättre än jag känner mig själv. Det finns ingenstans jag skulle kunna fly för att undkomma din närvaro, och ingenting jag kunde dölja för dig!

 Och det är därför jag just nu ber Dig att ge mig Din gudomliga visdom och vägledning.

Jag vet inte alltid vad jag ska be om. Min själ är orolig och jag är trött. Jag oroar mig ofta för att fatta rätt beslut – men jag vill leva ett liv som hedrar dig.

Även om jag kanske känner att jag inte kan gå framåt eller se vad som väntar – du ser mig. Och du känner mig. Så snälla, vägled mig. Visa mig vägarna som leder till överflödande liv och övertyga mig att stanna, när jag frestas att avvika från Dig.

Medan du vägleder mig, återupprätta migJag kommer alltid att sätta mitt hopp till dig eftersom du vet alltoch av dig hålls mitt liv samman. Du är min styrka i nöden och du har blivit min räddning.

Så håll mig nära, Herre, ochlär mig att vandra på ett sätt som är värdigt den kallelse Du har gett migLed mina steg medan du beskyddar mitt liv, för jag vill förhärliga dig.

I Jesu namn,Amen.


Hur gick det för oss?

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)