Functieverzoek

Constante, actieve betrokkenheid is een van de beste dingen van de YouVersion-gemeenschap. Het is echt leuk om de ideeën van gebruikers te lezen die ons allemaal kunnen helpen om meer en meer met de Bijbel om te gaan.

Heb je een suggestie voor ons? Vul dan hier het formulier in! - https://lifechurch.formstack.com/forms/youversion_feature_requests

In de tussentijd raden we je aan om onze blog te bekijken op http://blog.youversion.com/ voor al het laatste nieuws over updates en verbeteringen aan de Bijbel-app.

Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit in te sturen!