Αντιμετώπιση προβλημάτων

Επισκόπηση

Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να κάνουμε τα πάντα σε αυτό το έγγραφο όσο το δυνατόν πιο σαφή και λεπτομερή. Όμως, οι συσκευές διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό, από την έκδοση του λειτουργικού συστήματος (OS) που χρησιμοποιείτε, τις τρέχουσες ρυθμίσεις της συσκευής σας, ακόμη και την ηλικία, την ταχύτητα και την αποθηκευτική ικανότητα της συσκευής σας. Τα βήματα που περιγράφουμε εδώ ενδέχεται να μην ταιριάζουν ακριβώς με τη δική σας συσκευή. Είναι περισσότερο σαν κατευθυντήριες γραμμές ή προτάσεις που έχουμε συγκεντρώσει για να σας βοηθήσουν να πάρετε μια ιδέα για το τι προσπαθείτε να επιτύχετε.

Για συγκεκριμένες οδηγίες, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση της συσκευής σας, ανατρέξτε στο διαδίκτυο ή ζητήστε τη βοήθεια ενός φίλου.
Ο πιο συνηθισμένος λόγος για τον οποίο η εφαρμογή Bible App μπορεί να μην συμπεριφέρεται όπως περιμένετε είναι ότι χάνει τη σύνδεσή της στο Internet. Προτού δοκιμάσετε οποιαδήποτε από τις διαδικασίες του παρόντος εγγράφου, βεβαιωθείτε πρώτα ότι η συσκευή σας διαθέτει σταθερή σύνδεση στο Internet.

Αν η εφαρμογή Bible App ή η εμπειρία σας στο Bible.com απλώς δεν λειτουργεί όπως θα περιμένατε, προχωρήστε με κάθε διαδικασία στην ενότητα Γενική αντιμετώπιση προβλημάτων , με τη σειρά από την πρώτη προς την τελευταία.

Εάν έχετε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα με την εφαρμογή Bible App ή στο Bible.com, αναζητήστε το στην ενότητα Ειδικά ζητήματα ή στον πίνακα περιεχομένων, ή αναζητήστε το κείμενο σε αυτό το έγγραφο (Windows: Ctrl F, ή Mac: ⌘ F: ).


Γενική αντιμετώπιση προβλημάτων

Αν η εφαρμογή Bible App ή η εμπειρία σας στο Bible.com δεν λειτουργεί όπως περιμένετε, προχωρήστε σε κάθε διαδικασία σε αυτή την ενότητα Γενική αντιμετώπιση προβλημάτων , με τη σειρά από την πρώτη προς την τελευταία. Κάθε φορά που ολοκληρώνετε μία από τις παρακάτω διαδικασίες, ελέγχετε ξανά την εφαρμογή Bible App. Μόλις η εφαρμογή σας αρχίσει να λειτουργεί όπως αναμένεται, μπορείτε να σταματήσετε την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Αν έχετε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα με την εφαρμογή της Βίβλου, αναζητήστε το στην ενότητα Ειδικά ζητήματα ή στον πίνακα περιεχομένων, ή αναζητήστε το κείμενο σε αυτό το έγγραφο (Ctrl F).


Βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο ενημερωμένη έκδοση

Εφαρμογή Αγίας Γραφής

Android, iOS:

  1. Ανοίξτε το Play Store/App Store στη συσκευή σας.
  2. Επιλέξτε το πεδίο Αναζήτηση .
  3. Στο πεδίο Αναζήτηση, αναζητήστε το YouVersion.
  4. Βεβαιωθείτε ότι βλέπετε τη σωστή εφαρμογή της Βίβλου:
  • Made by Life.Church-με μια τελεία μεταξύ Life και Church.
  • Android: The Bible App Free Audio, Offline, Daily Study.
  • iOS: Η εφαρμογή ονομάζεται απλά, Βίβλος.
    Και πάλι, βεβαιωθείτε ότι βλέπετε την εφαρμογή της YouVersion Bible app. Πολλές εφαρμογές χρησιμοποιούν παραπλανητική διατύπωση και κάνουν το λογότυπό τους να μοιάζει με αυτό της YouVersion για να προσπαθήσουν να σας ξεγελάσουν ώστε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή τους. (Πολλές από αυτές τις εφαρμογές κερδίζουν χρήματα μέσω διαφημίσεων ή πώλησης των δεδομένων σας.) Ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου της YouVersion για να δείτε τους τρόπους με τους οποίους σας προστατεύουμε.
    iOS:
    Οι πρώτες σειρές του App Store της Apple περιέχουν διαφημίσεις, οι οποίες υποδεικνύονται από μια μικρή ετικέτα: Ad. Πολλές διαφημίσεις που εμφανίζονται εδώ χρησιμοποιούν παραπλανητική διατύπωση και εικαστικά για να μοιάζουν με την εφαρμογή της Βίβλου της YouVersion. Αν αναφέρεστε σε μια διαφήμιση, βεβαιωθείτε ότι πρόκειται πραγματικά για την εφαρμογή της Βίβλου YouVersion, από τη Life.Church. (Αν ακόμα δεν είστε σίγουροι, εδώ είναι ένας άμεσος σύνδεσμος για την εφαρμογή μας.)
  1. Εάν το κουμπί λέει Άνοιγμα, η εφαρμογή YouVersion Bible App είναι ήδη ενημερωμένη.
    Ή
    Εάν το κουμπί λέει Ενημέρωση, επιλέξτε το και αφήστε τη διαδικασία ενημέρωσης να ολοκληρωθεί.
  2. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ξανά την εφαρμογή Bible App, και δείτε αν τώρα λειτουργεί όπως περιμένετε.

Bible.com:

Microsoft Internet Explorer και Microsoft Edge

Η Microsoft δεν υποστηρίζει πλέον τον Internet Explorer και ο Internet Explorer δεν λειτουργεί αξιόπιστα με το Bible.com. Για την καλύτερη εμπειρία στο Bible.com, συνιστούμε Google Chrome ή Mozilla Firefox. Αλλά, αν θα χρησιμοποιείτε μόνο ένα πρόγραμμα περιήγησης από τη Microsoft, τότε χρειάζεστε το πιο πρόσφατο, το Microsoft Edge.

  1. Κατεβάστε ή ενημερώστε τον Microsoft Edge εδώ.
  2. Ελέγξτε τον ιστότοπο του Microsoft Edge για υποστήριξη, βοήθεια και περισσότερα.

Apple Safari

Παρόλο που η ιστοσελίδα Bible.com λειτουργεί (ως επί το πλείστον) με το Apple Safari, συνιστούμε Google Chrome ή Mozilla Firefox για την καλύτερη εμπειρία της ιστοσελίδας Bible.com. Αλλά, αν χρησιμοποιείτε μόνο το Apple Safari, τότε βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση.

  1. Κατεβάστε ή ενημερώστε το Apple Safari εδώ.
  2. Ελέγξτε τον ιστότοπο Safari της Apple για υποστήριξη, βοήθεια και άλλα.

Google Chrome ή Mozilla Firefox

Συνιστούμε το Google Chrome ή το Mozilla Firefox για την καλύτερη εμπειρία του Bible.com. Και τα δύο είναι εντελώς δωρεάν.

Google Chrome

  1. Κατεβάστε ή ενημερώστε το Google Chrome εδώ.
  2. Ελέγξτε τον ιστότοπο του Google Chrome για υποστήριξη, βοήθεια και περισσότερα.

Mozilla Firefox

  1. Κατεβάστε ή ενημερώστε τον Mozilla Firefox εδώ.
  2. Ελέγξτε τον ιστότοπο του Firefox της Mozilla για υποστήριξη, βοήθεια και περισσότερα.

Η εφαρμογή της Βίβλου για Windows

Κυκλοφορήσαμε για πρώτη φορά μια έκδοση της εφαρμογής της Βίβλου για το Windows Phone της Microsoft το 2012. Όμως, η Microsoft διέκοψε την υποστήριξη των εφαρμογών Windows Phone και Windows Mobile πριν από χρόνια, οπότε δεν υποστηρίζουμε πλέον αυτή την εφαρμογή. Αν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε την μη υποστηριζόμενη εφαρμογή μας για τη Βίβλο σε μια παλαιότερη συσκευή Windows:

  1. Συνδεθείτε στο Bible.com και χρησιμοποιήστε τον δωρεάν λογαριασμό σας στο YouVersion.
    Ή
  2. Κάντε αναβάθμιση σε μια συσκευή Android ή Apple και βεβαιωθείτε ότι έχετε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Bible App.

Κλείστε αναγκαστικά την εφαρμογή ή τον ιστότοπο και, στη συνέχεια, ανοίξτε την ξανά.

Android, iOS:

  1. Εμφάνιση όλων των ανοιχτών εφαρμογών σας.
    Android:
    Χειρονομία: Σύρετε προς τα πάνω από κάτω, κρατήστε πατημένο τοκαι μετά αφήστε το.
    2-κουμπί: Σύρετε προς τα επάνω από το κάτω μέρος.
    3-κουμπί: Επιλέξτε Επισκόπηση.
    iPhone X ή μεταγενέστερο, iPad με iOS 12.2 ή νεότερη έκδοση, iPadOS:
    Αρχική οθόνη: Σύρετε αργά προς τα πάνω από κάτω.
    iPhone 8 ή παλαιότερο:
    Κάντε διπλό κλικ στο πλήκτρο το Αρχική.
  2. Σαρώστε την εφαρμογή της Βίβλου από την οθόνη.
  3. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ξανά την εφαρμογή Bible App, και δείτε αν τώρα λειτουργεί όπως περιμένετε.

Bible.com:

Για να αναγκάσετε την ιστοσελίδα Bible.com να φορτώσει ξανά στο πρόγραμμα περιήγησής σας, μεταβείτε στην ιστοσελίδα Bible.com και στη συνέχεια πατήστε:

Google Chrome (Windows): Shift F5 Ή Ctrl Shift r

Google Chrome (Mac): ⌘ Shift r

Mozilla Firefox (Windows): Shift F5 Ή Ctrl Shift r

Mozilla Firefox (Mac): ⌘ Shift r

Microsoft Edge: Ctrl Shift r

Apple Safari: ⌘ Shift r


Καθαρίστε τη μνήμη της συσκευής σας

Σε συσκευές όπως τα έξυπνα τηλέφωνα, οι ταμπλέτες και οι υπολογιστές, οι εφαρμογές αποθηκεύουν δεδομένα στη μνήμη , που ονομάζεται επίσης cache, για βραχυπρόθεσμη χρήση. Για τις περισσότερες καλές εφαρμογές και προγράμματα περιήγησης, όταν τις κλείνετε, αδειάζει ο χώρος της μνήμης, απελευθερώνοντάς τον για χρήση από άλλες εφαρμογές. Εάν μια εφαρμογή ή ένα πρόγραμμα περιήγησης δεν κλείσει κανονικά, τα δεδομένα της ενδέχεται να βρίσκονται ακόμη σε αυτόν τον χώρο μνήμης. Την επόμενη φορά που θα ανοίξετε αυτή την εφαρμογή, τα δεδομένα που έχουν απομείνει μπορεί να "μπερδέψουν" την εφαρμογή, προκαλώντας της απροσδόκητη συμπεριφορά. Αυτή η διαδικασία σας βοηθά να καθαρίσετε χειροκίνητα το χώρο μνήμης της συσκευής σας.

Android, iOS:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Bible App.
  2. Επιλέξτε Περισσότερα (≡), Ρυθμίσεις.
  3. Εκκαθάριση του χώρου μνήμης.
    Android:
    Επιλέξτε Εκκαθάριση τοπικής κρυφής μνήμης.
    iOS:
    Κάτω: Επιλέξτε Ανανέωση, στη συνέχεια επιλέξτε Ανανέωση για επιβεβαίωση.
  4. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ξανά την εφαρμογή Bible App, και δείτε αν τώρα λειτουργεί όπως περιμένετε.

Bible.com:

Google Chrome: Πώς να καθαρίσετε τη μνήμη του Chrome (Ιστοσελίδα υποστήριξης της Google).

Mozilla Firefox: How to clear Firefox memory (Mozilla Support Website).

Microsoft Edge: Πώς να καθαρίσετε τη μνήμη του Edge (Ιστοσελίδα υποστήριξης της Microsoft).

Apple Safari: How to clear Safari memory on Mac (Apple Support Website).

Apple Safari: Πώς να καθαρίσετε τη μνήμη του Safari σε iPhone, iPod, iPod Touch (Ιστοσελίδα υποστήριξης της Apple).


Αποσυνδεθείτε, και στη συνέχεια συνδεθείτε ξανά

  1. Δείτε πώς μπορείτε να αποσυνδεθείτε.
  2. Δείτε πώς μπορείτε να συνδεθείτε.

Επανεκκίνηση της συσκευής σας

Οι συσκευές χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους για τον τερματισμό λειτουργίας και την επανεκκίνηση, οπότε τα βήματα που περιγράφουμε εδώ ενδέχεται να μην ταιριάζουν ακριβώς με τη δική σας συσκευή. Σας συνιστούμε να ανατρέξετε στην τεκμηρίωση της συγκεκριμένης συσκευής σας, να ανατρέξετε στο διαδίκτυο ή να ζητήσετε βοήθεια από έναν φίλο.

Android:

  1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας της συσκευής σας μέχρι να εμφανιστούν οι επιλογές Απενεργοποίηση και Επανεκκίνηση.
  2. Επιλέξτε Επανεκκίνηση, στη συνέχεια Επανεκκίνηση ξανά για επιβεβαίωση και, στη συνέχεια, περιμένετε να επιστρέψει η προεπιλεγμένη οθόνη της συσκευής σας.

Ελέγξτε τον ιστότοπο Android της Google για περισσότερες λεπτομέρειες.

iOS:

  1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο ένα από τα δύο πλήκτρα έντασης ήχου και το πλευρικό πλήκτρο μέχρι να εμφανιστεί το ρυθμιστικό απενεργοποίησης.
  2. Σύρετε το ρυθμιστικό , στη συνέχεια περιμένετε να απενεργοποιηθεί εντελώς η συσκευή σας.
  3. Για να ενεργοποιήσετε ξανά τη συσκευή σας: Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλευρικό κουμπί μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple και, στη συνέχεια, περιμένετε να επανέλθει η προεπιλεγμένη οθόνη της συσκευής σας.

Ελέγξτε τον ιστότοπο υποστήριξης της Apple για περισσότερες λεπτομέρειες.

Bible.com:

Windows: Πώς να κάνετε επανεκκίνηση (επανεκκίνηση) του υπολογιστή σας με Windows (Ιστοσελίδα υποστήριξης της Microsoft).

Mac: Πώς να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας Mac (Ιστοσελίδα υποστήριξης της Apple).

Chromebook: Πώς να αποσυνδεθείτε και να απενεργοποιήσετε το Chromebook σας, στη συνέχεια να το ενεργοποιήσετε ξανά και να συνδεθείτε ξανά. (Ιστοσελίδα υποστήριξης της Google)


Αφαιρέστε την εφαρμογή της Βίβλου και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε την ξανά

Κάθε μέθοδος αντιμετώπισης προβλημάτων που έχουμε προτείνει μέχρι στιγμής εξακολουθεί να αφήνει αρχεία Bible App στη συσκευή σας. Αν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα, αυτή η μέθοδος θα σας δώσει μια εντελώς νέα εγκατάσταση. Αλλά μην ανησυχείτε: ό,τι έχετε κάνει με την εφαρμογή της Βίβλου -επιλογές, σελιδοδείκτες, προσευχές που έχετε δημιουργήσει, σχέδια που έχετε ολοκληρώσει, το τρέχον Streak σας κ.λπ.- όλα αποθηκεύονται με τον δωρεάν λογαριασμό σας YouVersion, ο οποίος αποθηκεύεται στους διακομιστές μας. Όταν συνδεθείτε ξανά στο λογαριασμό σας στο τέλος αυτής της διαδικασίας, θα εξακολουθείτε να έχετε όλα αυτά τα πράγματα, με μία εξαίρεση:

Αν είχατε κατεβάσει Βίβλους στη συσκευή σας, θα πρέπει να τις κατεβάσετε ξανά.
iOS:
Χρησιμοποιήστε αυτή τη διαδικασία μόνο εάν έχετε εγκαταστήσει στη συσκευή σας iOS 11 ή νεότερη έκδοση . Εάν έχετε έκδοση παλαιότερη του iOS 11, η συσκευή σας ενδέχεται να μην σας επιτρέπει να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή Bible App.

Android:

Πριν αφαιρέσετε την εφαρμογή Bible App:

  1. Εκκαθάριση της μνήμης της συσκευής σας.
  2. Έξοδος.

Android, iOS:

  1. Κατάργηση της εφαρμογής της Βίβλου.
  2. Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή της Βίβλου.
  3. Σύνδεση.

Ειδικά θέματα

Αν έχετε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα με την εφαρμογή Bible App ή στο Bible.com, αναζητήστε το παρακάτω σε αυτή την ενότητα Ειδικά ζητήματα ή στον πίνακα περιεχομένων, ή αναζητήστε το κείμενο αυτού του εγγράφου (Ctrl F).

Αν η εφαρμογή Bible App ή η εμπειρία σας στο Bible.com απλώς δεν λειτουργεί όπως θα περιμένατε, προχωρήστε με κάθε διαδικασία στην ενότητα Γενική αντιμετώπιση προβλημάτων , με τη σειρά από την πρώτη προς την τελευταία.


Γιατί το Streak μου μηδενίστηκε;

Αυτοί είναι οι πιο συνηθισμένοι λόγοι για την επαναφορά ενός Streak:

  1. Έχετε χάσει μια μέρα ανοίγοντας την εφαρμογή της Βίβλου.
    AND/OR
  2. Δεν ήσασταν συνδεδεμένοι στον δωρεάν λογαριασμό σας YouVersion όταν ανοίξατε την εφαρμογή Bible App.
    ΚΑΙ/Ή
  3. Είχατε συνδεθεί όταν ανοίξατε την εφαρμογή της Βίβλου, αλλά έχετε περισσότερους από έναν δωρεάν λογαριασμό YouVersion. (Κάθε λογαριασμός έχει το δικό του Streak.)
Συμβουλές για τη διατήρηση του Streak σας
  1. Ανοίξτε την εφαρμογή της Βίβλου τουλάχιστον μία φορά την ημέρα.
  2. Ενεργοποίηση των υπενθυμίσεων Streaks.
  3. Κάθε μέρα που ανοίγετε την εφαρμογή Bible App, ελέγξτε τον αριθμό του Streak και παρακολουθήστε τον για 30-90 δευτερόλεπτα. Εάν η σειρά σας δεν αυξάνεται κατά 1, βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον δωρεάν λογαριασμό σας YouVersion. (Ιδού πώς.)

Μάθετε περισσότερα για τα Streaks εδώ.


Το Streak μου δεν φαίνεται σωστό

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αν το Streak σας δεν εμφανίζεται σωστά, κάτι δεν έχει ρυθμιστεί σωστά ή δεδομένα έχουν αποθηκευτεί στην προσωρινή μνήμη και πρέπει να διαγραφούν.

  1. Δοκιμάστε αυτές τις τεχνικές αντιμετώπισης προβλημάτων.
    Μην προχωρήσετε στο Βήμα 2 αν δεν έχετε πρώτα ολοκληρώσει όλες τις τεχνικές αντιμετώπισης προβλημάτων από αυτό το Βήμα.
  2. Εάν ολοκληρώσατε όλες τις τεχνικές αντιμετώπισης προβλημάτων από το Βήμα 1, αλλά το Streak σας εξακολουθεί να μην φαίνεται σωστό, συμπληρώστε και υποβάλετε αυτή τη φόρμα.
Αν συμπληρώσετε τη φόρμα και η Streak σας αποκατασταθεί, αλλά εξακολουθεί να μην φαίνεται σωστά, Καθαρίστε τη μνήμη της εφαρμογής Bible App.

Η ανάρτησή μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν φαίνεται σωστά (Facebook, Instagram, Twitter κ.λπ.)

Για να σας διευκολύνουμε να δημοσιεύετε περιεχόμενο απευθείας από τις εφαρμογές μας, η YouVersion χρησιμοποιεί τις λειτουργίες "κοινής χρήσης" που είναι ενσωματωμένες στο λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας. Παρόλο που κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κοινή χρήση να συμπεριφέρεται όπως περιμένετε, οι κατασκευαστές και οι εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλάζουν συχνά το λογισμικό τους, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει την εμφάνιση των αναρτήσεων σας. Ακολουθούν ορισμένοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να έχετε μεγαλύτερο έλεγχο της εμφάνισης του περιεχομένου που δημοσιεύετε από τις εφαρμογές YouVersion:

  1. Δημιουργία εικόνας στίχου.
  2. Αντιγραφή και επικόλληση του κειμένου.
  3. Πάρτε ένα στιγμιότυπο οθόνης.

Δημιουργία εικόνας στίχου

Να πώς.


Αντιγράψτε και επικολλήστε το κείμενο
  1. Επιλέξτε την καρτέλα Διαβάστε .
  2. Βρείτε το εδάφιο της Αγίας Γραφής που θέλετε να αντιγράψετε.
  3. Επιλέξτε κάθε στίχο που θέλετε να αντιγράψετε.
    Android, iOS:
    Διακεκομμένες γραμμές εμφανίζονται κάτω από κάθε στίχο που επιλέγετε, με ένα μενού επιλογών στίχων από κάτω.
    1. Σύρετε το μενού των ενεργειών του στίχου στο Αντιγραφή.
  4. Επιλέξτε Αντιγραφή.
  5. Μεταβείτε στην εφαρμογή ή στον ιστότοπο όπου θέλετε να επικολλήσετε τον/τους στίχους.
  6. Επιλέξτε το πεδίο στο οποίο θέλετε τον/τους στίχουςκαι επιλέξτε Επικόλληση.
    Android, iOS:
    Ίσως χρειαστεί να πατήσετε παρατεταμένα για να δείτε την επιλογή Επικόλληση.
    Το εδάφιο ή τα εδάφια που αντιγράψατε επικολλούνται, ακολουθούμενα από την αναφορά στη Βίβλο και έναν σύνδεσμο προς το απόσπασμα.
  7. Ολοκληρώστε την κανονική διαδικασία που χρησιμοποιείτε για την ανάρτηση περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πάρτε ένα στιγμιότυπο οθόνης

Ένα στιγμιότυπο οθόνης είναι μια εικόνα από οτιδήποτε εμφανίζεται στην οθόνη σας. Οι περισσότερες συσκευές αποθηκεύουν στιγμιότυπα οθόνης μαζί με τις φωτογραφίες σας. Διαφορετικές συσκευές χρησιμοποιούν διαφορετικές μεθόδους για τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης. Πριν ξεκινήσετε, θα πρέπει να ξέρετε πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης στη συγκεκριμένη συσκευή σας. Ανατρέξτε στην τεκμηρίωση της συγκεκριμένης συσκευής σας, ανατρέξτε στο διαδίκτυο ή ζητήστε βοήθεια από έναν φίλο. Ακολουθούν οι συνιστώμενες μέθοδοι για τις πιο συνηθισμένες πλατφόρμες:

  1. Επιλέξτε την καρτέλα Διαβάστε .
  2. Βρείτε το εδάφιο (ή εδάφια) της Αγίας Γραφής που θέλετε να αποτυπώσετε στην εικόνα σας.
  3. Κάντε κύλιση για να βεβαιωθείτε ότι το εδάφιο της Βίβλου που θέλετε να καταγράψετε είναι ορατό στην οθόνη.
  4. Πάρτε ένα στιγμιότυπο οθόνης. (Ανατρέξτε στους παραπάνω συνδέσμους.)
  5. Μεταβείτε στην εφαρμογή ή στον ιστότοπο όπου θέλετε να δημοσιεύσετε το στιγμιότυπο οθόνης.
  6. Επιλέξτε το πεδίο όπου θέλετε το στιγμιότυπο οθόνης, και χρησιμοποιήστε την ίδια μέθοδο που χρησιμοποιείτε για να επικολλήσετε μια εικόνα από τη συσκευή σας.
  7. Ολοκληρώστε την κανονική διαδικασία που χρησιμοποιείτε για να δημοσιεύσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν βλέπω το email της YouVersion που περίμενα

Ο πιο συνηθισμένος λόγος που μπορεί να μην δείτε ένα email από εμάς είναι ότι ο πάροχος email σας το έστειλε κατά λάθος στο φάκελο "Spam" ή "Junk" . Θα σας εξηγήσουμε παρακάτω πώς μπορείτε να δείτε αν αυτό συνέβη στην περίπτωσή σας και πώς μπορείτε να το διορθώσετε. Τα βήματα που περιγράφουμε εδώ μπορεί να μην ταιριάζουν ακριβώς με τον δικό σας πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είναι περισσότερο σαν κατευθυντήριες γραμμές ή προτάσεις που έχουμε συγκεντρώσει για να σας βοηθήσουν να πάρετε μια ιδέα για το τι προσπαθείτε να επιτύχετε.

Για πιο συγκεκριμένες οδηγίες, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, ανατρέξτε στο διαδίκτυο ή ζητήστε βοήθεια από έναν φίλο.
Ελέγξτε το φάκελο Spam ή Junk
Αν και μπορείτε να επιχειρήσετε αυτή τη διαδικασία σε ένα smartphone ή tablet, η μετακίνηση ενός email μεταξύ φακέλων είναι συνήθως ευκολότερη σε έναν υπολογιστή. Για να έχετε τον καλύτερο δυνατό έλεγχο της διαδικασίας, σας συνιστούμε να το κάνετε σε φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή και είτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είτε να το κάνετε μέσω του ιστότοπου της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
  1. Συνδεθείτε στο email σας Εισερχόμενα.
  2. Αναζητήστε έναν φάκελο, κατηγορία ή τμήμα με ετικέτα όπως "Spam" ή "Junk" και επιλέξτε τον.
    Αυτός ο φάκελος βρίσκεται συνήθως κάπου κάτω από τις κύριες κατηγορίες Εισερχόμενα, Προσχέδια, Απεσταλμένα κ.λπ.
  3. Στον φάκελο ανεπιθύμητων: Αναζητήστε μηνύματα email από YouVersion ή από YouVersion - εφαρμογή Αγία Γραφή.
  4. Αν δείτε ένα email που μοιάζει να είναι από εμάς: περάστε πάνω από το μέρος YouVersion και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα, μέχρι να εμφανιστείη διεύθυνση email επιστροφής .
    Αν η διεύθυνση επιστροφής λέει no-reply@youversion.com, τότε το email αυτό είναι από εμάς.
  5. Εάν το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας επιτρέπει να χαρακτηρίσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως "Not Spam":
    Κάντε το σε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε από εμάς.
    Εάν όχι:
    Μετακινήστε χειροκίνητα τυχόν emails της YouVersion από το δικό σας φάκελο Spam ή Junk στο φάκελο Εισερχόμενα.
    Ορισμένα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σάς επιτρέπουν να κάνετε "κλικ και να σύρετε" ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο φάκελο Εισερχόμενα χρησιμοποιώντας το trackpad ή το ποντίκι σας. Άλλα προγράμματα απαιτούν να επιλέξετε πρώτα το email που θέλετε να μετακινήσετε και, στη συνέχεια, να επιλέξετε το κουμπί Μετακίνηση προς, το οποίο βρίσκεται συνήθως κοντά στο επάνω μέρος της οθόνης.
  6. Μόλις τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου YouVersion βρίσκονται στα Εισερχόμενά σας:
    θα πρέπει να μπορείτε να αλληλεπιδράσετε μαζί τους όπως θα κάνατε με οποιαδήποτε άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  7. Για να διασφαλίσουμε ότι θα λαμβάνετε τα email μας στο μέλλον:
    Ολοκληρώστε την παρακάτω διαδικασία για να προσθέσετε την YouVersion στη λίστα "Ασφαλών Αποστολέων".
Προσθέστε την YouVersion στη λίστα "Ασφαλείς αποστολείς" σας
  1. Με το email σας Εισερχόμενα ακόμα ανοιχτά:
    Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις της υπηρεσίας email σας.
    Ίσως χρειαστεί να πάτε ένα επίπεδο βαθύτερα από τις βασικές Ρυθμίσεις, όπως στις "Ρυθμίσεις για προχωρημένους", "Όλες οι ρυθμίσεις", "Περισσότερες ρυθμίσεις" ή κάτι παρόμοιο.
  2. Αναζητήστε μια καρτέλα ή ρύθμιση που ονομάζεται κάτι σαν "Ανεπιθύμητα μηνύματα", "Φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας", ή κάτι παρόμοιο, και επιλέξτε το.
  3. Αναζητήστε ένα τμήμα που ονομάζεται κάτι σαν "Ασφαλείς αποστολείς", "Επιτρεπόμενες διευθύνσεις," "Blocked List," "Whitelist," ή κάτι παρόμοιο.
  4. Εάν η Λίστα αποκλεισμένων εμφανίζει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας, no-reply@youversion.com, ή το domain μας, "youversion.com", τότε ακολουθήστε τις οδηγίες για να τα αφαιρέσετε ή να τα διαγράψετε από αυτήν.
  5. Εάν έχετε ένα Ασφαλείς αποστολείς ή παρόμοιο τμήμα, ακολουθήστε τις οδηγίες για να προσθέσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή έναν τομέα σε αυτό:
    Εάν η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας επιτρέπει την προσθήκη domains, προσθέστε youversion.com.
    Αν η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας επιτρέπει να προσθέσετε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προσθέστε no-reply@youversion.com.
  6. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει Αποθήκευση πριν από την έξοδο.

Εάν μετά την ολοκλήρωση αυτών των δύο διαδικασιών εξακολουθείτε να μην λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς, επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή το τμήμα πληροφορικής σας και ζητήστε βοήθεια.

Το Bible.com αποκλείεται από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιώ

Ορισμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας Bible.com ενδέχεται να έρχονται σε σύγκρουση με επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης ιστού που εμποδίζουν τη διαφήμιση ή προσφέρουν αυξημένη ασφάλεια. Κάθε υπηρεσία που προσφέρει η YouVersion είναι εντελώς δωρεάν για εσάς και τους συνεργάτες μας, χωρίς διαφήμιση και χωρίς δεσμεύσεις. (Ανατρέξτε στην Πολιτική απορρήτου για περισσότερες λεπτομέρειες.) Εάν χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων ή άλλες επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης και αντιμετωπίζετε προβλήματα με τις σελίδες της ιστοσελίδας Bible.com, δοκιμάστε τις παρακάτω προτάσεις. Για κάθε ένα από τα παρακάτω, ανατρέξτε στις Ρυθμίσεις ή στη Βοήθεια της επέκτασης του προγράμματος περιήγησης για πιο συγκεκριμένες οδηγίες ή αναζητήστε βοήθεια στο διαδίκτυο:

  1. "Διακόψτε" τον αποκλεισμό διαφημίσεων ή την επέκταση του προγράμματος περιήγησης, και, στη συνέχεια, φορτώστε ξανά τη σελίδα Bible.com με την οποία είχατε πρόβλημα. Αν αυτό διορθώνει το πρόβλημα:
  2. Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσθέσετε την ιστοσελίδα Bible.com στην "λευκή λίστα" της επέκτασης του προγράμματος περιήγησής σας.

Android: Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή της Βίβλου σας είναι αποθηκευμένη στη μνήμη της συσκευής

Να πώς.


Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια

  1. Αν μπορείτε, τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης που να δείχνει πού συμβαίνει το πρόβλημά σας.
Ένα στιγμιότυπο οθόνης είναι μια εικόνα από οτιδήποτε εμφανίζεται στην οθόνη σας. Οι περισσότερες συσκευές αποθηκεύουν στιγμιότυπα οθόνης μαζί με τις φωτογραφίες σας. Διαφορετικές συσκευές χρησιμοποιούν διαφορετικές μεθόδους για τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης. (Ακολουθούν μερικές από τις πιο συνηθισμένες μεθόδους.) Ανατρέξτε στην τεκμηρίωση της συγκεκριμένης συσκευής σας, ανατρέξτε στο διαδίκτυο ή ζητήστε βοήθεια από έναν φίλο.

Android, iOS:

  1. Επιλέξτε Περισσότερα (≡), Βοήθεια, Επικοινωνία με την Υποστήριξη/Ε-mail υποστήριξης.
    1. Εάν σας ζητηθεί, επιλέξτε την προτιμώμενη εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
    Η εφαρμογή Bible App δημιουργεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει σχετικές πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή και τις ρυθμίσεις σας.
  2. Επεξεργαστείτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Θέμα με μια σύντομη περιγραφή του προβλήματός σας.
    Παράδειγμα: Δεν μπορώ να επιλέξω χρώμα επισήμανσης
  3. Στο σώμα του email, περιγράψτε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Συμπεριλάβετε απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις:
  • Η εφαρμογή Bible App εμφανίζει μήνυμα σφάλματος ?
  • Αν ναι, τι λέει;
  • Αν προσπαθήσετε να κάνετε ξανά το ίδιο πράγμα , βλέπετε το ίδιο μήνυμα σφάλματος;
  • Αν ναι, ποια είναι τα βήματα που φαίνεται να δημιουργούν το σφάλμα;
  • Υπάρχει κάτι άλλο που μπορείτε να σκεφτείτε που θα μπορούσε να μας βοηθήσει να καταλάβουμε τι συμβαίνει;
  1. Εισάγετε το στιγμιότυπο οθόνης που πήρατε στο Βήμα 1 στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
    Διαφορετικές συσκευές χρησιμοποιούν διαφορετικές μεθόδους για την εισαγωγή εικόνων. Ίσως χρειαστεί να πατήσετε παρατεταμένα για να δείτε την επιλογή Εισαγωγή εικόνας ή Εισαγωγή φωτογραφίας. Ανατρέξτε στην τεκμηρίωση της συγκεκριμένης συσκευής σας, ανατρέξτε στο διαδίκτυο ή ζητήστε βοήθεια από έναν φίλο.
  2. Στείλτε το email σε εμάς.

Bible.com:

  1. Κάτω κέντρο: Επιλέξτε Βοήθεια.
  2. Επάνω δεξιά: Επιλέξτε Επικοινωνία.
  3. Συμπληρώστε τη φόρμα όσο το δυνατόν πληρέστερα.
  4. Κάτω: Επιλογή Υποβολή φόρμας.


Πώς το κάνουμε;


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)