Ο δωρεάν λογαριασμός σας YouVersion

Επισκόπηση

Ο δωρεάν λογαριασμός σας στο YouVersion σας δίνει ένα ασφαλές μέρος για να αποθηκεύετε Προσευχές, να παρακολουθείτε τα Σχέδια στα οποία είστε εγγεγραμμένοι, τα Σήματα που έχετε κερδίσει, να προσθέτετε Εικόνες Στίχων, να αποθηκεύετε τα Στιγμιότυπα, τους Σελιδοδείκτες, τις Σημειώσεις σας, να συνδέεστε με Φίλους και πολλά άλλα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας στη YouVersion από οποιαδήποτε συσκευή που υποστηρίζει την εφαρμογή Bible App και από το Bible.com.

Παρέχουμε κάθε πτυχή του YouVersion εντελώς δωρεάν, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς διαφήμιση: δωρεάν για τους μεμονωμένους χρήστες και δωρεάν για τους συνεργάτες μας με τη Βίβλο και το περιεχόμενο. Παρόλο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το YouVersion χωρίς λογαριασμό, πολλές λειτουργίες της εφαρμογής Bible App λειτουργούν μόνο αν έχετε λογαριασμό.

Ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου της YouVersion για να δείτε τους πολλούς τρόπους με τους οποίους προστατεύουμε το απόρρητο και τα δεδομένα σας. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης της YouVersion για να μάθετε τα δικαιώματα και τις ευθύνες σας για τη χρήση των υπηρεσιών της YouVersion.

Εγκαταστήστε την εφαρμογή της Βίβλου

Android, iOS:

  1. Ανοίξτε το Play Store/App Store στη συσκευή σας.
  2. Επιλέξτε το πεδίο Αναζήτηση .
  3. Στο πεδίο Αναζήτηση, αναζητήστε το YouVersion.
  4. Βεβαιωθείτε ότι βλέπετε τη σωστή εφαρμογή της Βίβλου:
  • Made by Life.Church-με μια τελεία μεταξύ Life και Church.
  • Android: Η εφαρμογή που ονομάζεται The Bible App Free Audio, Offline, Daily Study.
  • iOS: Η εφαρμογή ονομάζεται απλά, Βίβλος.
    Και πάλι, βεβαιωθείτε ότι βλέπετε την εφαρμογή Bible της YouVersion. Πολλές εφαρμογές χρησιμοποιούν παραπλανητική διατύπωση και κάνουν το λογότυπό τους να μοιάζει με αυτό της YouVersion για να προσπαθήσουν να σας ξεγελάσουν ώστε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή τους. Πολλές από αυτές τις εφαρμογές κερδίζουν χρήματα από την προβολή διαφημίσεων ή/και από την πώληση των δεδομένων σας. Η εφαρμογή μας δεν περιέχει διαφημίσεις, και εργαζόμαστε σκληρά για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής και την προστασία των δεδομένων σας.
    iOS:
    Οι πρώτες σειρές των αποτελεσμάτων αναζήτησης στο App Store της Apple περιέχουν διαφημίσεις, οι οποίες επισημαίνονται με μια μικρή ετικέτα: Ad. Για να διασφαλίσετε ότι δεν θα εγκαταστήσετε κατά λάθος μια εφαρμογή που έχει φτιαχτεί για να μοιάζει με αυτή της YouVersion, σας συνιστούμε να κάνετε και όχι επιλέξτε οποιεσδήποτε καταχωρήσεις με την ένδειξηAd.
  1. Android:
    Επιλέξτε Εγκαταστήστε.
    iOS:
    Select Get.

Εγγραφείτε για νέο λογαριασμό

Android:

Την πρώτη φορά που ανοίγετε την εφαρμογή:

  1. Συνιστάται: Επιλέξτε Εγγραφείτε.
    Προαιρετικά: Επιλέξτε Συνέχεια με την Google.
    Εάν επιλέξετε Συνέχεια με τη Google, ακολουθήστε τις οδηγίες για να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας αυτή την υπηρεσία.

Android, iOS:

Οποιαδήποτε στιγμή:

  1. Επάνω δεξιά: Επιλέξτε το εικονίδιο Πρόσωπο.
  2. Επιλέξτε Εγγραφή.
  3. Συνιστάται: Επιλέξτε Συνέχεια με email.
    Προαιρετικά: Επιλέξτε Συνέχεια με Google, Facebook ή Apple.
    Εάν επιλέξετε Συνέχεια με Google, Facebook ή Apple, ακολουθήστε τις οδηγίες για να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας την υπηρεσία που επιλέξατε.
  4. Εάν επιλέξετε Συνέχεια με email (Συνιστάται):
    Ακολουθήστε τις οδηγίες για να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας.
    Ο κωδικός πρόσβασής σας είναι ευαίσθητος στη πεζότητα, και πρέπει να είναι 6-32 χαρακτήρες.
    Σας συνιστούμε να δημιουργήσετε έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας στο YouVersion. Συνιστούμε επίσης να αποθηκεύετε τον κωδικό πρόσβασής σας με ένα εργαλείο διαχείρισης κωδικών πρόσβασης, ώστε να μπορείτε εύκολα να τον ξαναβρείτε αν χρειαστεί.
    iOS:
    Εάν επιτρέψετε στο εργαλείο Strong Password να δημιουργήσει έναν κωδικό πρόσβασης για εσάς, αυτός θα αποθηκευτεί στο iCloud Keychain και θα συμπληρώνεται αυτόματα σε όλες τις συσκευές iOS στις οποίες συνδέεστε με το Apple ID σας.
  5. Επιλέξτε Εγγραφή.
    Η YouVersion στέλνει ένα email επιβεβαίωσης στη διεύθυνση που χρησιμοποιήσατε για τη δημιουργία του λογαριασμού σας.
  6. Ελέγξτε το email σας, και επιλέξτε το σύνδεσμο στο μήνυμα επιβεβαίωσης.
    Μπορεί να χρειαστούν αρκετά λεπτά μέχρι να φτάσει το email επιβεβαίωσης. Αν δεν το λάβετε, δοκιμάστε τα παρακάτω βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων: Δεν βλέπω το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου YouVersion που περίμενα
    Αφού επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας:
    Στην εφαρμογή:
  7. Android:
    Επιλέξτε Συνεχίστε.
    iOS:
    Επιλέξτε Τέλος.

Bible.com:

  1. Επάνω δεξιά: Επιλέξτε Εγγραφείτε.
  2. Συνιστάται: Συμπληρώστε τη φόρμα για Εγγραφή με Email.
    Η YouVersion στέλνει ένα email επιβεβαίωσης στη διεύθυνση που χρησιμοποιήσατε για τη δημιουργία του λογαριασμού σας.
    Οι κωδικοί πρόσβασης είναι ευαίσθητοι στη πεζότητα. Ο κωδικός πρόσβασής σας πρέπει να είναι 6-32 χαρακτήρες.
    Σας συνιστούμε να δημιουργήσετε έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας στο YouVersion. Συνιστούμε επίσης να αποθηκεύετε τον κωδικό πρόσβασής σας με ένα εργαλείο διαχείρισης κωδικών πρόσβασης, ώστε να μπορείτε εύκολα να τον ξαναβρείτε αν χρειαστεί.
    Προαιρετικό: Επιλέξτε Sign Up with Facebook, Google, or Apple.
    Εάν εγγραφείτε με το Facebook, τη Google ή την Apple, ακολουθήστε τις οδηγίες για να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας την υπηρεσία που επιλέξατε.

Εάν έχετε εγγραφεί με email (συνιστάται):

  1. Ελέγξτε το email σας, και επιλέξτε το σύνδεσμο στο μήνυμα επιβεβαίωσης.
    Μπορεί να χρειαστούν αρκετά λεπτά μέχρι να φτάσει το email επιβεβαίωσης. Αν δεν το λάβετε, δοκιμάστε τα παρακάτω βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων: Δεν βλέπω το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου YouVersion που περίμενα
    Αφού επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας:
  2. Μπορείτε να Συνδεθείτε στο νέο σας λογαριασμό.

Σύνδεση

Android, iOS:

  1. Κάτω αριστερά: Επιλέξτε Αρχική σελίδα.
  2. Επάνω δεξιά: Επιλέξτε το εικονίδιο Πρόσωπο.
    Εάν βλέπετε την εικόνα προφίλ σας (ή το αρχικό σας), έχετε ήδη συνδεθεί.
  3. Android:
    Κάτω δεξιά: Επιλέξτε Σύνδεση.
    iOS, Bible.com:
    Επάνω: Επιλέξτε Sign In.
  4. Συνιστάται: Επιλέξτε Email.
    Προαιρετικά: Επιλέξτε Google, Facebook ή Apple.
    Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή για το λογαριασμό σας. Μην συνδεθείτε με το Facebook, το Google ή την Apple εκτός αν αυτή ήταν η μέθοδος που χρησιμοποιήσατε για να εγγραφείτε εξαρχής.
    Συνιστούμε να συνδεθείτε με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, χρησιμοποιώντας έναν κωδικό πρόσβασης που είναι μοναδικός στον δωρεάν λογαριασμό σας στο YouVersion. Συνιστούμε επίσης να αποθηκεύετε τον κωδικό πρόσβασής σας με ένα εργαλείο διαχείρισης κωδικών πρόσβασης, ώστε να μπορείτε εύκολα να τον ξαναβρείτε αν χρειαστεί.
  5. Επιλέξτε Σύνδεση.

Αποσύνδεση

Η παρακάτω διαδικασία θα σας αναγκάσει να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή Bible App. Πριν το κάνετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πώς έχετε συνδεθεί επί του παρόντος, είτε με το email σας και τον κωδικό πρόσβασής σας, είτε με το Facebook, το Google ή την Apple.

Android, iOS:

  1. Κάτω αριστερά: Επιλέξτε Αρχική σελίδα.
  2. Επάνω δεξιά: Επιλέξτε την Εικόνα προφίλ σας (ή αρχική).
  3. Επάνω δεξιά: Επιλέξτε ή .
  4. Android:
    Επιλέξτε Αποσύνδεση.
    iOS:
    Επιλέξτε Sign Out, στη συνέχεια επιλέξτε Sign Out για επιβεβαίωση.

Bible.com:

  1. Επάνω δεξιά: Επιλέξτε την Εικόνα προφίλ σας (ή αρχική).
  2. Επιλέξτε Sign Out.

Ορίστε την προεπιλεγμένη γλώσσα(ες) σας

Αν θέλετε να αλλάξετε μόνο τη γλώσσα που χρησιμοποιείτε για το κείμενο της Αγίας Γραφής, μπορείτε εύκολα να το κάνετε αυτό στο Πρόγραμμα ανάγνωσης της Αγίας Γραφής ανά πάσα στιγμή. Να πώς

Ποια είναι η γλώσσα της καρδιάς σας-η γλώσσα στην οποία σκέφτεστε, η γλώσσα στην οποία ονειρεύεστε; Οι περισσότεροι άνθρωποι μαθαίνουν καλύτερα όταν διαβάζουν ή ακούν στη γλώσσα της καρδιάς τους.

Θέλουμε να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να αποκτήσουν μια καθημερινή συνήθεια αναζήτησης του Θεού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εργαζόμαστε συνεχώς για να προσθέτουμε περισσότερες γλωσσικές επιλογές στις εφαρμογές μας. (Αυτός είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο είμαστε τόσο παθιασμένοι με την υποστήριξη της μετάφρασης της Βίβλου.)

Αυτή η διαδικασία εξηγεί πώς μπορείτε να επιλέξετε την ή τις προεπιλεγμένες γλώσσες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στην εφαρμογή:

  • Διεπαφή εφαρμογής. Κουμπιά, μενού και κείμενο μέσα στην εφαρμογή, καθώς και στις επικοινωνίες που λαμβάνετε από την YouVersion (όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ειδοποιήσεις push).
  • Κείμενο Βίβλου. Η γλώσσα που χρησιμοποιείτε για να διαβάζετε ή να ακούτε τη Βίβλο.
  • Κείμενο σχεδίου. Η γλώσσα που χρησιμοποιείτε για να διαβάζετε ή να ακούτε το κατανυκτικό περιεχόμενο του Plan.
Η εφαρμογή μας έχει ως προεπιλογή τη γλώσσα που έχετε ορίσει για τη συσκευή σας. Εάν το YouVersion δεν υποστηρίζει τη γλώσσα σας, τότε η προεπιλογή είναι τα Αγγλικά.
Επειδή το Bible.com προσπελαύνεται μέσω ενός προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο, χειρίζεται τις γλώσσες με διαφορετικό τρόπο. (Βλέπε παρακάτω.)

Αν δεν έχετε ήδη συνδεθεί στον δωρεάν λογαριασμό σας στο YouVersion, Συνδεθείτε τώρα.

Android, iOS:

  1. Κάτω δεξιά: Επιλέξτε Περισσότερα (≡), Γλώσσα.
  2. Επιλέξτε τη γλώσσα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για κάθε πτυχή της εφαρμογής:
    1. Χειρισμός εφαρμογής
      Προσέξτε να επιλέξετε τη γλώσσα διεπαφής εφαρμογών που πραγματικά θέλετε. Αν κατά λάθος αλλάξετε τη διεπαφή της εφαρμογής σε μια γλώσσα που δεν γνωρίζετε, η πλοήγηση στα μενού για να την αλλάξετε ξανά μπορεί να είναι δύσκολη.
      Android:
      Όταν αλλάζετε τη γλώσσα του App Interface , ένα αρχείο για τη συγκεκριμένη γλώσσα κατεβαίνει στη συσκευή σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε τις ανεπιθύμητες γλώσσες επιστρέφοντας σε αυτό το μενού και επιλέγοντας Κατάργηση.
      iOS:
      Όταν αλλάζετε τη γλώσσα του περιβάλλοντος εργασίας της εφαρμογής, η εφαρμογή θα σας ενημερώσει ότι θα πρέπει να επανεκκινήσετε την εφαρμογή της Βίβλου για να τεθεί σε ισχύ η αλλαγή της γλώσσας. Θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την αλλαγή και στη συνέχεια να ανοίξετε ξανά την εφαρμογή για να ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία.
    2. Κείμενο Αγίας Γραφής
      Κείμενο Βίβλου και Κείμενο σχεδίου:
      Τα εικονίδια ομιλητή υποδεικνύουν γλώσσες που διαθέτουν επιλογή ήχου.
    3. Κείμενο σχεδίου
      Δεν είναι διαθέσιμα όλα τα Προγράμματα σε όλες τις γλώσσες. Πολλά από τα Σχέδια που προσφέρει η YouVersion μεταφράζονται από εθελοντές. Δείτε πώς μπορείτε να γίνετε εθελοντές

Bible.com:

  1. Κάτω δεξιά: Επιλέξτε τη γλώσσα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την πλοήγηση Bible.com.
  2. Επάνω μεσαία: Επιλέξτε την συντομογραφία της τρέχουσας έκδοσης της Βίβλου. Ένα αναδυόμενο παράθυρο εμφανίζει τις Εκδόσεις που έχετε χρησιμοποιήσει πρόσφατα, ακολουθούμενες από άλλες Εκδόσεις που είναι διαθέσιμες στην τρέχουσα επιλεγμένη γλώσσα σας.
    Τα εικονίδια ηχείων υποδεικνύουν εκδόσεις της Βίβλου που διαθέτουν επιλογή ήχου.
  3. Επιλέξτε Αλλαγή γλώσσας για να δείτε μια λίστα με όλες τις διαθέσιμες γλώσσες, ταξινομημένες αλφαβητικά (στα αγγλικά).
  4. Μετακινηθείτε για να δείτε όλες τις διαθέσιμες γλώσσες, ή αρχίστε να πληκτρολογείτε τη γλώσσα που αναζητάτε στο πεδίο Filter Languages .
  5. Επιλέξτε τη γλώσσα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για το κείμενο της Βίβλου. Όλες οι εκδόσεις της Βίβλου που είναι διαθέσιμες σε αυτή τη γλώσσα παρατίθενται αλφαβητικά.
    Τα εικονίδια ηχείων υποδεικνύουν εκδόσεις της Βίβλου που διαθέτουν επιλογή ήχου.
  6. Επιλέξτε την έκδοση της Αγίας Γραφής που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
    Κάτω στη μέση:
    Επιλέξτε Εκδόσεις για να δείτε μια λίστα με όλες τις εκδόσεις της Βίβλου που προσφέρουμε σήμερα. Επιλέξτε Γλώσσες για να δείτε μια λίστα με όλες τις γλώσσες που προσφέρουμε αυτή τη στιγμή.

Επεξεργαστείτε το προφίλ σας

Οι πληροφορίες που επιλέγετε να μοιραστείτε στο Προφίλ σας βοηθούν τους Φίλους σας να σας βρουν στην εφαρμογή και σας επιτρέπουν να εκφράσετε τη μοναδική σας προσωπικότητα. Δείτε τι μπορείτε να ενημερώσετε:

Ορατό σε άλλους ανθρώπους

Οποιοσδήποτε είναι συνδεδεμένος στην εφαρμογή θα μπορεί να δει τα πράγματα που επιλέγετε να συμπληρώσετε σε αυτό το τμήμα.

  • Εικόνα. (προαιρετικό) Οι περισσότεροι άνθρωποι επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν μια φωτογραφία του εαυτού τους ή της οικογένειάς τους, αλλά η φωτογραφία σας μπορεί να είναι ό,τι θέλετε. Αν δεν ανεβάσετε φωτογραφία, η εφαρμογή εμφανίζει απλώς έναν κύκλο με το όνομα και το επώνυμό σας (με βάση τα πεδία Όνομα, Επώνυμο). Για να προσθέσετε ή να αλλάξετε την εικόνα προφίλ σας, επιλέξτε την και ακολουθήστε τις οδηγίες.
    Εάν προσθέσετε μια εικόνα, μπορείτε να την αντικαταστήσετε ανά πάσα στιγμή με μια διαφορετική εικόνα, αλλά δεν μπορείτε να τη διαγράψετε.
    Διαθέσιμο στο Bible.com στην ενότητα Ρυθμίσεις, Αλλαγή εικόνας.
  • Όνομα. (υποχρεωτικό) Όνομα και επώνυμο. Αν προτιμάτε περισσότερη ιδιωτικότητα, μπορείτε να βάλετε τα αρχικά σας σε αυτά τα πεδία.
  • Τοποθεσία. (προαιρετικό) Οι περισσότεροι άνθρωποι βάζουν στο πεδίο αυτό την πόλη όπου ζουν.
  • Βιογραφικό. (προαιρετικό) Οτιδήποτε θέλετε να μοιραστείτε για τον εαυτό σας.
  • Ιστοσελίδα. (προαιρετικό) Σύνδεσμος προς το μέρος όπου οι άνθρωποι μπορούν να μάθουν περισσότερα για εσάς, όπως η προσωπική ή εργασιακή σας ιστοσελίδα, το Instagram, το Facebook κ.λπ.

Ιδιωτικές πληροφορίες

Μόνο εσείς μπορείτε να βλέπετε τα πράγματα που τοποθετείτε σε αυτό το τμήμα.

Αν δεν έχετε ήδη συνδεθεί στον δωρεάν λογαριασμό σας στο YouVersion, Συνδεθείτε τώρα.

Android, iOS:

  1. Κάτω αριστερά: Επιλέξτε Αρχική σελίδα.
  2. Επάνω δεξιά: Επιλέξτε την Εικόνα προφίλ σας (ή αρχική).
  3. Επάνω δεξιά: Επιλέξτε ή .
  4. Επιλέξτε Επεξεργασία προφίλ.
  5. Αλλάξτε τα πεδία που θέλετε να αλλάξετε.
  6. Επάνω δεξιά: Επιλογή Αποθήκευση.

Bible.com:

  1. Επάνω δεξιά: Επιλέξτε Ρυθμίσεις (το εικονίδιο με το γρανάζι).
  2. Αριστερά: Επιλογή Επεξεργασία προφίλ.
  3. Αλλάξτε τα πεδία που θέλετε να αλλάξετε.
  4. Επιλέξτε Ενημέρωση προφίλ.
    Αυτά τα πεδία είναι διαθέσιμα μόνο στο Bible.com:
    -Ταχυδρομικός/Τοποθετικός κώδικας (προαιρετικό)
    -Χώρα ή περιοχή
    -Χρονοζώνη

Προσαρμόστε τις ειδοποιήσεις σας

Αναπτύσσουμε συνεχώς νέο περιεχόμενο που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αναζητάτε τον Θεό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας σας. Εν τω μεταξύ, η κοινότητα των φίλων σας στην εφαρμογή αναπτύσσεται πνευματικά με την ανταλλαγή εμπειριών. Αυτή η διαδικασία θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε ποιες ενημερώσεις θέλετε να σας στέλνει η εφαρμογή, όπου θα σας είναι πιο χρήσιμες.

Οι Ρυθμίσεις ειδοποιήσεών σας είναι ιδιωτικές. Άλλα άτομα που χρησιμοποιούν την εφαρμογή Bible App δεν μπορούν να δουν ποιες ειδοποιήσεις επιλέγετε να λαμβάνετε.
Η επιλογή Διαγραφή στο κάτω μέρος οποιουδήποτε email της YouVersion θα ανοίξει τις ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εφαρμογή σας ή θα σας μεταφέρει στη σελίδα Διαχείριση ειδοποιήσεων στο Bible.com (Απαιτείται σύνδεση ), ανάλογα με τις ρυθμίσεις της συσκευής που χρησιμοποιείτε όταν επιλέγετε το σύνδεσμο.
Ο στίχος της ημέρας δεν βρίσκεται στις Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων. Εδώ'είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε τη συνδρομή σας στο Στίχο της Ημέρας.

Αν δεν έχετε ήδη συνδεθεί στον δωρεάν λογαριασμό σας στο YouVersion, Συνδεθείτε τώρα.

Android, iOS:

  1. Κάτω αριστερά: Επιλέξτε Αρχική σελίδα.
  2. Επάνω δεξιά: Επιλέξτε την Εικόνα προφίλ σας (ή αρχική).
  3. Επάνω δεξιά: Επιλέξτε ή .
  4. Επιλέξτε Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων.
  5. Επιλέξτε Ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και προσαρμόστε ποιες ειδοποιήσεις θέλετε να αποστέλλονται στο email σας.
  6. Όταν τελειώσετε την προσαρμογή εκεί:
    Android:
    Επιλέξτε .
    iOS:
    Επιλέξτε <.
  7. Επιλέξτε Push Notifications και προσαρμόστε ποιες ειδοποιήσεις θέλετε να αποστέλλονται στη συσκευή σας.
  8. Όταν ολοκληρώσετε την προσαρμογή:
    Android:
    Επιλέξτε .
    iOS:
    Επιλέξτε <.
    Οι αλλαγές που κάνατε στις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεών σας αποθηκεύονται.

Bible.com:

  1. Επάνω δεξιά: Επιλέξτε Ρυθμίσεις (το εικονίδιο με το γρανάζι).
  2. Αριστερά: Επιλέξτε διαχείριση ειδοποιήσεων.
  3. Επιλέξτε ποιες ειδοποιήσεις θέλετε να αποστέλλονται στο email σας, και ποιες θέλετε να αποστέλλονται στην κινητή σας συσκευή.
  4. Επιλέξτε Ενημέρωση ειδοποιήσεων.
    Οι αλλαγές στις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεών σας αποθηκεύονται.

Λαμβάνετε ακόμα emails από ένα Σχέδιο που κάνετε με τους Φίλους; Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τις μεμονωμένες ρυθμίσεις του Plans with Friends

Οι παραπάνω διαδικασίες σας βοηθούν να προσαρμόσετε τις ειδοποιήσεις που σας στέλνει η εφαρμογή YouVersion . Για να αλλάξετε τις γενικές ρυθμίσεις ειδοποιήσεων για τη συσκευή σας:
Android
iPhone
iPad
iPod touch

Ρυθμίστε τη συνδρομή σας για τον Στίχο της Ημέρας

Εγγραφείτε και αναζητήστε.

Όπως το σώμα σας χρειάζεται φυσική τροφή, έτσι και η ψυχή σας χρειάζεται πνευματική τροφή. Το YouVersion μπορεί να σας βοηθήσει να τροφοδοτήσετε τον εαυτό σας με το εδάφιο της ημέρας, ένα ημερήσιο εδάφιο της Βίβλου που επιλέγουμε για να σας εμπνεύσει, να σας ενθαρρύνει ή να σας προκαλέσει. Απλά επιλέξτε την ώρα και την έκδοση της Αγίας Γραφής που θέλετε, και το εδάφιο της ημέρας θα έρθει σε εσάς, όπου κι αν βρίσκεστε.

Αν δεν έχετε ήδη συνδεθεί στον δωρεάν λογαριασμό σας στο YouVersion, Συνδεθείτε τώρα.

Android, iOS:

  1. Κάτω δεξιά: Επιλέξτε Περισσότερα (≡), Στίχος της ημέρας.
  2. Επάνω δεξιά: Επιλέξτε Ρυθμίσεις (το εικονίδιο με το γρανάζι).
  3. Για να λάβετε την έκδοση της Αγίας Γραφής μόνο με κείμενο του Στίχου της Ημέρας:
    Ενεργοποιήστε το καθημερινό email και/ή την καθημερινή ειδοποίηση push, και καθορίστε την ώρα της ημέρας και την έκδοση της Βίβλου που θέλετε για κάθε μία.
  4. Για να λάβετε την εικόνα για κοινή χρήση του Στίχου της Ημέρας:
    Ενεργοποιήστε το καθημερινό email και/ή την καθημερινή ειδοποίηση push, και καθορίστε την ώρα της ημέρας και την έκδοση της Βίβλου που θέλετε για κάθε μία.
Για να σταματήσετε να λαμβάνετε τον Στίχο της Ημέρας, απλά απενεργοποιήστε τον.

Bible.com:

  1. Επάνω δεξιά: Επιλέξτε Ρυθμίσεις (το εικονίδιο με το γρανάζι).
  2. Αριστερά: Επιλέξτε Στίχος της ημέρας Συνδρομές.
  3. Καθορίστε την έκδοση της Αγίας Γραφής που θέλετε να λαμβάνετε και την ώρα της ημέρας που θέλετε να την λαμβάνετε.
  4. Επιλέξτε Εγγραφή.
Για να σταματήσετε να λαμβάνετε τον Στίχο της Ημέρας, απλά επιλέξτε Διαγραφή.

Μπορείτε επίσης να βρείτε τον Στίχο της Ημέρας (συμπεριλαμβανομένων των προηγούμενων ημερών) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης :
Instagram
Facebook
Twitter
Pinterest
Προσφέρουμε επίσης καθημερινές προσευχές:
Instagram
Facebook

Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασής σας

Αν γνωρίζετε τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασης για τον δωρεάν λογαριασμό σας YouVersion, η παρακάτω διαδικασία θα σας βοηθήσει να τον αλλάξετε.

Εάν δεν θυμάστε τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασής σας, ανατρέξτε στην ενότητα Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασής μου του παρόντος εγγράφου.
Εάν Συνδεθείτε στο YouVersion χρησιμοποιώντας το Facebook, το Google ή την Apple, αυτός είναι ένας διαφορετικός κωδικός πρόσβασης από αυτόν για τον δωρεάν λογαριασμό σας στο YouVersion. Αν θέλετε να αλλάξετε τον κωδικό σας για έναν από αυτούς τους λογαριασμούς, ακολουθήστε τη διαδικασία που συνιστάται από αύτη την υπηρεσία:
Facebook: Πώς να αλλάξετε τον κωδικό σας στο Facebook
Google: Πώς να αλλάξετε τον κωδικό του λογαριασμού σας Google
Apple: Πώς να αλλάξετε τον κωδικό σας Apple

Πριν ξεκινήσετε την παρακάτω διαδικασία, Συνδεθείτε στον δωρεάν λογαριασμό σας στο YouVersion, αν δεν έχετε ήδη συνδεθεί.

Android, iOS:

  1. Κάτω αριστερά: Επιλέξτε Αρχική σελίδα.
  2. Επάνω δεξιά: Επιλέξτε την Εικόνα προφίλ σας (ή αρχική).
  3. Επάνω δεξιά: Επιλέξτε ή .
  4. Επιλέξτε Επεξεργασία προφίλ.
  5. Android:
    Επιλογή Επεξεργασία κωδικού πρόσβασης.
    iOS:
    Επιλέξτε Αλλαγή κωδικού πρόσβασης.
  6. Πληκτρολογήστε τον Τρέχον κωδικό πρόσβασης στο πρώτο πεδίο.
  7. Εισάγετε τον Νέο κωδικό πρόσβασης στο δεύτερο πεδίο.
    Οι κωδικοί πρόσβασης είναι ευαίσθητοι στη πεζότητα. Ο κωδικός πρόσβασής σας πρέπει να είναι 6-32 χαρακτήρες.
    Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας στο YouVersion. Συνιστούμε επίσης να αποθηκεύετε τον κωδικό πρόσβασής σας με ένα εργαλείο διαχείρισης κωδικών πρόσβασης, ώστε να μπορείτε εύκολα να τον ξαναβρείτε αν χρειαστεί.
  8. Android:
    Επιλογή Αλλαγή.
    iOS:
    Επιλέξτε Αποθήκευση.
    Ο κωδικός πρόσβασής σας έχει αλλάξει.

Bible.com:

  1. Επάνω δεξιά: Επιλέξτε Ρυθμίσεις (το εικονίδιο με το γρανάζι).
  2. Αριστερά: Επιλογή Αλλαγή κωδικού πρόσβασης.
  3. Πληκτρολογήστε τον Τρέχον κωδικό πρόσβασης στο πρώτο πεδίο.
  4. Εισάγετε τον Νέο κωδικό πρόσβασης στο δεύτερο πεδίο.
  5. Επιβεβαιώστε τον νέο κωδικό πρόσβασης στο τρίτο πεδίο.
    Οι κωδικοί πρόσβασης είναι ευαίσθητοι στη πεζότητα. Ο κωδικός πρόσβασής σας πρέπει να είναι 6-32 χαρακτήρες.
    Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας στο YouVersion. Συνιστούμε επίσης να αποθηκεύετε τον κωδικό πρόσβασής σας με ένα εργαλείο διαχείρισης κωδικών πρόσβασης, ώστε να μπορείτε εύκολα να τον ξαναβρείτε αν χρειαστεί.
  6. Επιλέξτε Αλλαγή του κωδικού μου.
    Ο κωδικός πρόσβασής σας αλλάζει.

Αν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας

Η παρακάτω διαδικασία θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης για τον δωρεάν λογαριασμό σας στο YouVersion, αν έχετε συνδεθεί χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (συνιστάται).

Εάν Συνδεθείτε στο YouVersion χρησιμοποιώντας το Facebook, το Google ή την Apple, δεν χρειάζεστε ξεχωριστό κωδικό πρόσβασης. Εάν θέλετε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας για έναν από αυτούς τους λογαριασμούς, ακολουθήστε τη διαδικασία που συνιστάται από την εν λόγω υπηρεσία:
Facebook: Πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Facebook
Google: Πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας Google
Apple: Πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του Apple ID σας

Πριν ξεκινήσετε την παρακάτω διαδικασία, Αποσυνδεθείτε από τον δωρεάν λογαριασμό σας YouVersion, αν δεν έχετε ήδη αποσυνδεθεί.

Android, iOS:

  1. Κάτω αριστερά: Επιλέξτε Αρχική σελίδα.
  2. Επάνω δεξιά: Επιλέξτε το εικονίδιο Πρόσωπο.
  3. Android:
    Κάτω: Επιλέξτε Συνδεθείτε.
    iOS:
    Επάνω: Επιλογή Σύνδεση.
  4. Επιλέξτε Είσοδος/Συνέχιση με email.
  5. Επιλέξτε Forgot Password?
  6. Εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνδέεται με τον δωρεάν λογαριασμό σας στο YouVersion και επιλέξτε Αποστολή.
    Η YouVersion στέλνει ένα email επαναφοράς κωδικού πρόσβασης στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει.
  7. Ελέγξτε το email σας, και επιλέξτε Επαναφορά κωδικού πρόσβασης στο μήνυμα.
    Εμφανίζεται η οθόνη Αλλαγή του κωδικού μου.
    Μπορεί να χρειαστούν αρκετά λεπτά μέχρι να φτάσει το email επιβεβαίωσης. Αν δεν λάβετε ποτέ το email επιβεβαίωσης, δοκιμάστε τα παρακάτω βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων πριν συνεχίσετε.
  8. Πληκτρολογήστε τον Νέο κωδικό πρόσβασης στο πρώτο πεδίο, Επιβεβαιώστε τον πληκτρολογώντας τον ξανά στο δεύτερο πεδίο και στη συνέχεια επιλέξτε Αλλαγή του κωδικού μου.
    Οι κωδικοί πρόσβασης είναι ευαίσθητοι στη πεζότητα. Ο κωδικός πρόσβασής σας πρέπει να είναι 6-32 χαρακτήρες.
    Σας συνιστούμε να δημιουργήσετε έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας στο YouVersion. Συνιστούμε επίσης να αποθηκεύετε τον κωδικό πρόσβασής σας με ένα εργαλείο διαχείρισης κωδικών πρόσβασης, ώστε να μπορείτε εύκολα να τον ξαναβρείτε αν χρειαστεί.
  9. Μόλις εμφανιστεί το μήνυμα Επιτυχία :
    Μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον νέο κωδικό πρόσβασης.

Bible.com:

  1. Επάνω δεξιά: Επιλέξτε Συνδεθείτε.
  2. Κάτω: Επιλέξτε Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας;
  3. Εισάγετε τη Διεύθυνση email ή το όνομα χρήστη που σχετίζεται με τον δωρεάν λογαριασμό σας στο YouVersion και επιλέξτε Αποστολή νέου κωδικού πρόσβασης.
    Η YouVersion στέλνει ένα email "Επαναφορά κωδικού πρόσβασης" στη διεύθυνση που δώσατε.
  4. Ελέγξτε το email σας, και επιλέξτε Επαναφορά κωδικού πρόσβασης στο μήνυμα.
    Εμφανίζεται η οθόνη Αλλαγή του κωδικού μου.
    Μπορεί να χρειαστούν αρκετά λεπτά μέχρι να φτάσει το email επιβεβαίωσης. Αν δεν λάβετε ποτέ το email επιβεβαίωσης, δοκιμάστε τα παρακάτω βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων πριν συνεχίσετε.
  5. Πληκτρολογήστε τον Νέο κωδικό πρόσβασης στο πρώτο πεδίο, Επιβεβαιώστε τον πληκτρολογώντας τον ξανά στο δεύτερο πεδίο και στη συνέχεια επιλέξτε Αλλαγή του κωδικού μου.
    Οι κωδικοί πρόσβασης είναι ευαίσθητοι στη πεζότητα. Ο κωδικός πρόσβασής σας πρέπει να είναι 6-32 χαρακτήρες.
    Σας συνιστούμε να δημιουργήσετε έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας στο YouVersion. Συνιστούμε επίσης να αποθηκεύετε τον κωδικό πρόσβασής σας με ένα εργαλείο διαχείρισης κωδικών πρόσβασης, ώστε να μπορείτε εύκολα να τον ξαναβρείτε αν χρειαστεί.
  6. Μόλις εμφανιστεί το μήνυμα Επιτυχία :
    Μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον νέο κωδικό πρόσβασης.

Αλλαγή της διεύθυνσης email σας

Η παρακάτω διαδικασία θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε συνδέσει με τον δωρεάν λογαριασμό σας στο YouVersion, αν έχετε συνδεθεί χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εάν συνδέεστε στο YouVersion χρησιμοποιώντας το Facebook, το Google ή την Apple, αυτοί οι λογαριασμοί έχουν τις δικές τους διαδικασίες για την αλλαγή της διεύθυνσης email που έχετε συνδέσει με αυτούς. Εάν χρειαστεί να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας για έναν από αυτούς τους λογαριασμούς, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις διαδικασίες που συνιστά η εν λόγω υπηρεσία:
Facebook: Πώς να αλλάξετε το email που σχετίζεται με το λογαριασμό σας στο Facebook
Google: Πώς να αλλάξετε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με το λογαριασμό σας στο Google
Apple: Πώς να αλλάξετε το Apple ID σας σε διαφορετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Αν δεν έχετε ήδη συνδεθεί στον δωρεάν λογαριασμό σας στο YouVersion, Συνδεθείτε τώρα.

Android, iOS:

  1. Κάτω αριστερά: Επιλέξτε Αρχική σελίδα.
  2. Επάνω δεξιά: Επιλέξτε την Εικόνα προφίλ σας (ή αρχική).
  3. Επάνω δεξιά: Επιλέξτε ή .
  4. Επιλέξτε Επεξεργασία προφίλ.
  5. Αλλάξτε τη διεύθυνση στο πεδίο Email σε αυτή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε τώρα.
  6. Android:
    Επιλογή Αποθήκευση.
    iOS:
    Επιλέξτε Αποστολή.
    Το YouVersion στέλνει ένα email επιβεβαίωσης στη διεύθυνση που μόλις δώσατε.
  7. Ελέγξτε το email σας, και επιλέξτε το σύνδεσμο στο μήνυμα επιβεβαίωσης.
    Μπορεί να χρειαστούν αρκετά λεπτά μέχρι να φτάσει το email επιβεβαίωσης. Αν δεν το λάβετε, δοκιμάστε τα παρακάτω βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων: Δεν βλέπω το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου YouVersion που περίμενα
Αφού επιβεβαιώσετε το email σας, θα χρειαστεί να αποσυνδεθείτε και στη συνέχεια συνδεθείτε ξανά πριν η σελίδα του προφίλ σας εμφανίσει την αλλαγμένη διεύθυνση.

Bible.com:

  1. Επάνω δεξιά: Επιλέξτε Ρυθμίσεις (το εικονίδιο με το γρανάζι).
  2. Αριστερά: Επιλογή Αλλαγή κωδικού πρόσβασης.
  3. Αλλάξτε τη διεύθυνση Address στο πεδίο Email σε αυτή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε τώρα.
  4. Επιλέξτε Αλλαγή διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
    Η YouVersion στέλνει ένα email επιβεβαίωσης στη διεύθυνση που μόλις δώσατε.
  5. Ελέγξτε το email σας, και επιλέξτε το σύνδεσμο στο μήνυμα επιβεβαίωσης.
    Μπορεί να χρειαστούν αρκετά λεπτά μέχρι να φτάσει το email επιβεβαίωσης. Αν δεν το λάβετε, δοκιμάστε τα παρακάτω βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων: Δεν βλέπω το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου YouVersion που περίμενα
Αφού επιβεβαιώσετε το email σας, θα πρέπει να αποσυνδεθείτε και στη συνέχεια συνδεθείτε ξανά πριν η οθόνη του προφίλ σας δείξει την αλλαγμένη διεύθυνση.

Απεγκαταστήστε την εφαρμογή της Βίβλου

Android:

  1. Ανοίξτε το Play Store στη συσκευή σας.
  2. Επιλέξτε το πεδίο Αναζήτηση .
  3. Στο πεδίο Αναζήτηση, αναζητήστε το YouVersion.
  4. Επιλέξτε το εικονίδιο για The Bible App by Life.Church.
  5. Επιλέξτε Απεγκατάσταση.

Δείτε τον ιστότοπο Android της Google για περισσότερες λεπτομέρειες

iOS:

  1. Αρχική οθόνη: Αγγίξτε και κρατήστε πατημένο το εικονίδιο της εφαρμογής Βίβλος.
  2. Επιλέξτε Remove App.
  3. Επιλέξτε Διαγραφή εφαρμογής, στη συνέχεια επιλέξτε Διαγραφή για επιβεβαίωση.

Ανατρέξτε στον ιστότοπο υποστήριξης της Apple για περισσότερες λεπτομέρειες


Διαγράψτε τον δωρεάν λογαριασμό σας YouVersion

Λυπούμαστε που σε βλέπουμε να φεύγεις. Ακόμη και αν αποφασίσετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, ελπίζουμε ειλικρινά ότι θα συνεχίσετε να αναζητάτε τρόπους να αναζητάτε τον Θεό κάθε μέρα.

Η διαγραφή του λογαριασμού σας αφαιρεί οριστικά όλες τις Προσευχές σας, τις εγγραφές του σχεδίου, τα σήματα, τις εικόνες των στίχων, τα highlights, τους σελιδοδείκτες, τις σημειώσεις, τη δραστηριότητα των φίλων σας, όπως σχόλια και likes-τα πάντα στο λογαριασμό σας στο YouVersion. Όταν ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία, κανένα από αυτά τα στοιχεία δεν θα μπορεί να ανακτηθεί.
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τον δωρεάν λογαριασμό σας YouVersion από την εφαρμογή. Μπορείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας μόνο στο Bible.com:
  1. Σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Bible.com.
  2. Επάνω δεξιά: Επιλέξτε Συνδεθείτε.
  3. Συνδεθείτε με τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού που θέλετε να διαγράψετε:
    Email και κωδικό πρόσβασης ή Facebook, Google ή Apple.
    Εδώ'είναι ο τρόπος σύνδεσης.
  4. Επάνω δεξιά: Επιλέξτε την Εικόνα προφίλ σας (ή αρχική).
  5. Αριστερά: Επιλογή Διαγραφή λογαριασμού.
  6. Εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης .
  7. Επιλέξτε Διαγραφή του λογαριασμού μου YouVersion.
    Ο λογαριασμός σας YouVersion διαγράφεται οριστικά, μαζί με όλες τις δραστηριότητες και τα δεδομένα που σχετίζονται με το λογαριασμό σας.


Πώς το κάνουμε;


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)