Плани читання

Updated 20/9/21 by Brannon Golden

Огляд

Мудрість ґрунтується ось на чому: стань мудрим і прозорливим навіть коштом усього, чим володієш.

Приказок 4:7

Приказок 4:7 Даючи вам потроху читати або слухати щодня, Плани читання є прекрасним способом зробити Біблію природною частиною вашого повсякденного життя. YouVersion пропонує тисячі планів на десятках мов із роздумами, розробленими, щоб допомогти вам щодня досліджувати та застосовувати мудрість із Божого Слова.

Ви можете проходити План читання самостійноабо запросити друзів приєднатися до вас у Плані.


Знайти План читання

  1. Виберіть вкладку Плани, якщо це ще не зроблено.
  2. Вгорі: Виберіть Знайти Плани або Пізнавайте.
  3. Пошук за Ключовим словом: виберіть 🔍.
    АБО
    Android, iOS:
    Пошук за Тема: виберіть Допоможіть мені знайти План.
    АБО
    Переглянути, прокручуючи та проводячи пальцем.
  4. Коли ви побачите План, який вас цікавить, виберіть його. На інформаційній сторінці Плану відображається:
    Опис. Про що йдеться в цьому Плані.
    Тривалість. Скільки триває цей План.
    Рейтинг. оцінок від друзів (за наявності).
    Зразок. Щоденні уривки цього Плану.
    Зберегти на потім. Додати цей План до Мої плани, щоб розпочати пізніше.
    Вгорі праворуч: Поділитися. Поділитися цим планом з іншими.
Продовжуйте нижче, щоб самостійно розпочати План .
АБО
Почніть План із друзями
  1. Знайшовши План, який ви хочете проходити, виберіть Почати план або Почати цей план.
  2. Виберіть Самостійно.
  3. Виберіть Видно Друзям.
    АБО
    Виберіть Приватно.
    Додано план Мої плани з нагадуванням про дату початку.
Коли ви готові зробити перший день, перейдіть до Плани, Мої Плани і виберіть цей План.

Завершити День Плану

  1. Виберіть вкладку Плани, якщо це ще не зроблено.
  2. Виберіть Мої Плани, якщо це ще не зроблено.
  3. Виберіть План який хочете. Сьогодні позначено як         ⃝ (не завершено).
    Попередні завершені дні позначені .
  4. Внизу праворуч: Виберіть Почати читання.
  5. Читати перший вибір.
    АБО
    Слухати до сьогоднішнього обраного (за наявності):
    1. Вгорі праворуч: Виберіть Значок Динамік
      Немає значка динамік? Прокрутіть трохи вгору.
      Досі не бачите жодного? Ваш поточний Переклад Біблії, напевне, не має аудіо.
      Спробуйте Змінити Переклад
    2. Виберіть Відтворити щоб прослухати, Пауза щоб зупинити.
      Показати елементи керування: Показувати кнопку відтворення в будь-який час, коли доступний звук:
      Сховати елементи керування: Вимкнути постійно ввімкнену кнопку відтворення.
      Вгорі поля керування звуком: Посунути вниз Стрілка: Згорнути елементи керування. 
      Вгорі праворуч: Вибрати Значок Динамік знову: Показати елементи керування.
      Дозволити продовжувати програвання, щоб автоматично програвати все обране сьогодні.

Якщо читаєте, а не слухаєте:

  1. Внизу праворуч: Кінець кожного обраного: виберіть >.
  2. Внизу праворуч: Кінець останнього обраного, виберіть .
    Поточний день Плану та сьогоднішній вибір позначені як ✓ (завершено).
    Якщо будь-що обране відображається як         ⃝ (не завершено):
    Вибрати те обране, щоб переглянути його.
    АБО
    Виберіть кожне         ⃝, щоб позначити його ✓ (завершено).

Поділитися Планом

Коли ви виявите План, який, на вашу думку, може сподобатися друзям, ви можете поділитися посиланням на нього за допомогою текстового повідомлення, електронної пошти, соцмереж, обміну повідомленнями та інших додатків.

  1. Знайдіть План, яким хочете поділитися, або виберіть План із Плани, Мої Плани.
  2. Android, iOS:
    Вгорі праворуч: Виберіть або , Поділитися.
    Bible.com:
    Вгорі праворуч: Виберіть Поділитися.
  3. Виберіть спосіб і людей, з якими хочете поділитися, і дотримуйтеся вказівок.

Надолужити пропущені дні

Якщо ви відстаєте в Плані, то можете легко перенести останній неповний день Плану, щоб він став сьогоднішнім вибором.

"Надолужити пропущені дні" недоступно в Плані, який ви проходите з друзями.
  1. Виберіть вкладку Плани, якщо це ще не зроблено.
  2. Виберіть Мої Плани, якщо це ще не зроблено.
  3. Виберіть План який хочете. Сьогодні позначено як         ⃝ (не завершено).
    Попередні завершені дні позначені .
  4. Вгорі праворуч: Виберіть або , Надолужити пропущені дні. Останній неповний день стає сьогоднішнім вибором.

Зупинити План

  1. Виберіть вкладку Плани, якщо це ще не зроблено.
  2. Виберіть Мої Плани, якщо це ще не зроблено.
  3. Виберіть План який хочете зупинити.
  4. Android, iOS:
    Вгорі праворуч: Виберіть  або , Зупинити цей План.
    Bible.com:
    Вгорі праворуч: Виберіть , Налаштування.
  5. Bible.com:
    Внизу: Виберіть Припиніть читати цей План.

Плани з Друзями

Краще із Друзями у додатку Біблія.

Спільне духовне життя з людьми, яким ви довіряєте, зближує вас як друзів. Коли ділитеся різними точками зору одне з одним, то відкриваєте те, що в Божому Слові ви не бачили самі. Коли друзі приєднуються до вас у Плані, ви бачите прогрес одне одного в міру того, як проходите дні, і ви можете спілкуватися над вмістом кожного дня в приватній дискусійній зоні.

Хоча для приєднання до Плану з друзями потрібен безплатний обліковий запис YouVersion, ви можете запросити кого завгодно. Якщо друг натисне посилання, але у нього не встановлено додаток Біблія, він буде перенаправлений на сторінку додатка Біблія в магазині додатків свого пристрою.

Почати план із Друзями

Коли ви знайшли план який хочете пройти з друзями:

  1. Виберіть Почати план або Почати цей план.
  2. Виберіть З Друзями.
  3. Виберіть Дату початку.
    Виберіть дату достатньо далеко в майбутньому, яку ваші друзі встигнуть прийняти до її початку.
  4. Виберіть Запросити своїх Друзів або Запросити Друзів.
    Android, iOS:
    Внизу: Запросити Друзів пізніше: Зберегти цей План у Мої Плани і закінчіть запрошення друзів пізніше.
  5. Виберіть будь-яких Друзів, яких хочете запросити (макс.: 150). Кожен обраний вами друг відображає біля свого імені.
    Скасувати вибір: Виберіть ім’я друга знову.
    Вгору: Виберіть 🔍, щоб знайти конкретних Друзів.
    Внизу: Виберіть піктограму Поділитися, щоб запросити за допомогою текстового повідомлення, електронної пошти чи іншого додатку.
  6. Завершивши вибір Друзів:
    Внизу: Виберіть Запросити друзів або Готово. Цей план додано до Мої Плани із нагадуванням про дату початку.
    Будь-коли перед початком плану ви можете змінити дату початку в Налаштування, Змінити дату початку.
Готові розпочати перший день? Перейдіть до Плани, Мої Плани і виберіть цей План.

Запросити більше людей приєднатися до Плану з Друзями

Будь-який учасник Плану з Друзями може запросити більше людей до цього Плану.

  1. Виберіть вкладку Плани, якщо це ще не зроблено.
  2. Виберіть Мої Плани, якщо це ще не зроблено.
  3. Виберіть План у який хочете запросити людей.
  4. Вгорі праворуч: Виберіть або , Учасники.
  5. Android, iOS:
    Внизу: Виберіть Запросити інших.
    Bible.com:
    Виберіть посилання, щоб скопіювати його в буфер обміну, а потім відправити його людям, яких хочете запросити.
Ви можете лише запросити людей, використовуючи дії запрошення на сторінці "Учасники".
Якщо ви надішлете комусь посилання за допомогою Поділитися, хоча ця особа зможе запустити план самостійно, вона не зможе приєднатися до версії Плану з Друзями.

Залишити План з Друзями

Якщо друг запросив вас до Плану, і ви прийняли його, то можете залишити його в будь-який час. Якщо ви запросили друзів до плану і хтось із них прийняв, ви - Ведучий Плану. Якщо Ведучий залишає План, який він започаткував, то новим Ведучим стає той, хто першим прийняв запрошення.

Якщо ви - Ведучий і хочете зупинити План:
1. Видалити усіх учасників
2. Зупинити План

Щоб залишити План:

  1. Виберіть вкладку Плани, якщо це ще не зроблено.
  2. Виберіть Мої Плани, якщо це ще не зроблено.
  3. Виберіть План який хочете залишити.
  4. iOS:
    Вгорі праворуч: Виберіть , Залишити цей план.
    Android, Bible.com:
    Вгорі праворуч: Виберіть або , Налаштування.
  5. Android, Bible.com:
    Внизу: Виберіть Припиніть читати цей План.

Видалити Учасника

Коли ви запрошуєте друзів до Плану, то стаєте Ведучим цього Плану. Тільки Ведучий Плану може видалити з нього учасників. (Учасники також можуть вибрати залишити План)

Коли ви вилучаєте учасника з Плану з Друзями, то у них План стає звичайним у Мої Плани.

Будьте обережні, видаляючи учасників. Як тільки Ведучий видаляє учасника, особа не може повторно приєднатися до Плану.
  1. Виберіть вкладку Плани, якщо це ще не зроблено.
  2. Виберіть Мої Плани, якщо це ще не зроблено.
  3. Виберіть План, з якого ви когось вилучаєте.
  4. Вгорі праворуч: Виберіть або , Учасники.
  5. Android:
    Тривале натискання на Учаснику, якого ви хочете видалити, потім Видалити.
    iOS:
    Проведіть пальцем ліворуч на Учаснику, якого потрібно видалити, а потім Видалити.
    Bible.com:
    Виберіть X поруч із Учасником, якого потрібно видалити.


How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)