Upptäck

Hitta mer av det du söker efter.

Upptäck hjälper dig att enkelt hitta videoklipp med bibelundervisning från de senaste Dagens verser - berättelserna, bläddra bland utvalda läsplaner och videor, hitta populära bibelverser, läsplaner och mycket mer. Upptäck möjliggör även fulltextsökningar bland allt innehåll som YouVersion erbjuder - bibeltexter, versbilder, läsplansdagar, videoklipp med bibelundervisning bland annat. Sök efter innehåll från dina favoritpastorer och bibellärare. Sök utifrån nyckelord som t ex känslor. Få individuella förslag utifrån innehåll som du gillar mest.

1. Längst ner till höger Välj Upptäck fliken, om den inte redan är förvald.
  2. Sidhuvudet: Välj Sök rutan.
  3. Börja skriva vad du letar efter.
    Medan du skriver föreslår Upptäck sökord samt visar relaterat innehåll såsom bibelverser, versbilder, videoklipp med bibelundervisning och läsplaner bland annat.
  4. Välj när som helst bland sökresultaten.
    ELLER
    sluta att skriva in det du letar efter, och välj sedan…
    1. Android:
      🔍
    2. iOS:
      [Search]
För att få upp flest sökresultat, se till att vara inloggad med ditt gratis YouVersion-konto.
För att söka efter känslor, eller specifikt efter läsplaner, videor, eller versbilder, scrolla ner till slutet av sidan.