Întrebări frecvente privind drepturile de autor (FAQ)

Actualizat 4/5/22 de Keiran Davidson

YouVersion are o serie de acorduri diferite cu diferiți editori, societăți biblice și parteneri de conținut, care ne permit să oferim o gamă largă de conținut divers, la nivel global, în întreaga lume. Acest articol este un ghid despre modul în care puteți utiliza și distribui conținut găzduit pe platforma noastră.

Pot folosi sau cita versete biblice în slujba mea bisericească, o postare pe blog, o carte sau într-un articol de cercetare?

Versiunile biblice sunt considerate proprietate intelectuală de către proprietarul drepturilor de autor, cum ar fi editorul sau societatea biblică. Deși YouVersion are în vigoare acordurile adecvate pentru a vă oferi aceste versiuni prin intermediul platformelor noastre, va trebui să vă adresați fiecărui editor în mod individual pentru a vedea care sunt cerințele lor pentru utilizarea dvs. specifică. Titularul drepturilor de autor poate fi găsit în partea de jos a fiecărui capitol. Pentru a citi versuri în mod corespunzător pentru o lucrare de cercetare sau articol, vă recomandăm să consultați ghidurile preferate sau necesare pentru stilul de citare, cum ar fi APA sau MLA.

Puteți furniza gratuit un link bible.com către versuri specifice, cum ar fi postarea linkului https://www.bible.com/bible/111/EPH.4.1-7.NIV sau https://www.bible.com/ bible / 59 / JHN.3.16.ESV pe rețelele sociale sau prin partajarea unei imagini a versetului zilei din aplicația Biblie.

Pot să reeditez, să screencast sau să înregistrez o citire audio a planurilor biblice, videoclipuri sau alt conținut pe care îl găsesc pe platformele YouVersion pe propriul meu site web, blog, YouTube, podcast, social media sau alte platforme de găzduire sau distribuție?

Recunoaștem dorința de a distribui conținutul către cât mai mulți oameni posibil. Cu toate acestea, deoarece avem contracte de licență specifice cu furnizorii noștri de conținut, nu putem oferi permisiunea pentru republicare și distribuție completă. Vă invităm să distribuiți publicului dvs. un link către produsele, site-urile web și canalele de socializare YouVersion.

Pot să folosesc videoclipurile aplicației tale biblice pentru copii pentru clasele mele de la școală sau biserică?

Da! De fapt, oferim un întreg curriculum conceput pentru clasa. Aflați mai multe la https://bibleappforkids.com/free-childrens-curriculum .

Pot suprascrie conținutul din versiunea YouVersion într-o altă limbă, cum ar fi videoclipurile sau conținutul aplicației biblice pentru copii?

Avem echipe de voluntari din toată lumea care lucrează pentru a localiza conținutul nostru în cât mai multe limbi posibil. De fapt, este posibil să lucram deja la limba dvs. Vă invităm să deveniți voluntar de localizare pentru a ajuta. Aflați mai multe la https://www.youversion.com/volunteers/ .

Poate grupul meu mic să tipărească un plan biblic pentru studiul nostru personal?

Vă recomandăm să profitați de funcția Planuri cu prietenii din aplicație. Când începeți orice plan, selectați „Cu prietenii” pentru a invita pe alții să studieze cu dvs. Deoarece conținutul fiecărui plan biblic și al scripturilor aferente este deținut de deținătorii respectivi ai drepturilor de autor, YouVersion nu poate acorda direct permisiunea de a distribui acest conținut în afara platformelor noastre, inclusiv în format tipărit.

Pot să vă împărtășesc versetele imaginilor zilei pe site-ul meu web sau pe canalul de socializare?

Da! Din interiorul aplicației biblice, există funcții de partajare pe fiecare verset al zilei. Puteți să le distribuiți în mod liber rețelelor dvs. De asemenea, le puteți imprima pentru uz personal, dar nu pot fi utilizate, reproduse sau vândute pentru niciun produs sau serviciu cu scop lucrativ.

Sunt o biserică sau un minister și vreau să împărtășesc versetul versetelor zilei de la YouVersion. Cum pot face acest lucru?

Prin Life.Church Open Network, YouVersion a făcut aceste imagini, precum și alte resurse disponibile gratuit pentru biserici și slujiri. Accesați https://open.life.church/partners/youversion pentru a afla mai multe.

Dacă aveți o întrebare legată de drepturile de autor care nu este acoperită în acest articol de asistență, vă rugăm să trimiteți un e-mail la help@youversion.com cu o descriere detaliată a solicitării dvs. și cineva din echipa noastră vă va contacta.


Cum ne-am descurcat?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)