Utforsk

Finn mer av det du ser etter.

Utforsk lar deg lett finne frem videoklipp av bibelundervisning fra de siste Dagens Vers historiene, bla gjennom aktuelle leseplaner og videoer, se populære bibelvers og leseplaner, og mye mer. Utforsk gir deg også fullstendig tekstsøk over alt innholdet som YouVersion tilbyr–bibeltekster, bibelversbilder, leseplandager, bibelundervisningsvideoer, og mer. Søk etter innhold fra dine favorittpastorer og bibelundervisere. Søk basert på nøkkelord slik som følelser. Du kan til og med se personliggjorte forslag basert på innholdet du liker mest.

1. Nederst til høyre: velg Utforsk, hvis den ikke allerede er valgt.
  2. Øverst: trykk på Søk-boksen.
  3. Begynn å skrive det du leter etter.
    Mens du skriver vil Utforsk foreslå søkeord og vise relatert innhold slik som bibelvers, bibelversbilder, bibelundervisningsvideoer, leseplaner, og mer.
  4. Velg resultater når du vil.
    ELLER
    Skriv ferdig nøyaktig det du vil, og så velg…
    1. Android:
      🔍
    2. iOS:
      [Search]
For å se flere resultater, forsikre deg om at du er logget inn med din gratis YouVersion konto.
For å søke etter Følelser, eller spesifikt for Leseplaner, Videoer, eller Dagens bibelversbilder, bla ned til bunnen.