Inhoudsopgawe
iOS: Voltooide Planne
Bekyk jou voltooide planne om hulle te herbegin, gradeer hulle en lees enige bygevoegde opmerkings, ens.
Opgedateer
deur Jillian Galley
Inhoudsopgawe
Bekyk jou voltooide Planne om hulle te herbegin, lees enige bygevoegde kommentaar oor Planne met Vriende, ens.
Bekyk Voltooide Planne
- Kies die oortjie Planne as dit nog nie gekies is nie.
- Kies Voltooid.
As jy enige Planne voltooi het, sal dit hier gewys word.Voltooide Planne Met Vriende sal die deelnemers se profielfoto's daarop hê.Jy kan na Meer > Kentekens > Planvoltooiing gaan om die aantal voltooide Planne en mylpale te sien.
Herbegin 'n Voltooide Plan
- Kies die oortjie Planne as dit nog nie gekies is nie.
- Kies Voltooid.
- Kies die Plan wat jy wil herbegin.
- Kies Beginplan.
Verwyder Voltooide Planne
- Kies die oortjie Planne as dit nog nie gekies is nie.
- Kies Voltooid.
- Vee van regs na links oor die Plan wat jy wil verwyder en kies Vee uit.
Hoe het ons gevaar?
iOS: Gestoorde Planne
iOS: Toegang Tot Planne Vanlyn