Andre emner

Hjemmeside

Når du åpner Bibelappen viser hjemmesiden nylig aktivitet fra deg og venner, og relevant innhold for dagen, som dagens vers og utvalgte planer.

En prikk (●) ved siden av kategoritittelen indikerer nytt innhold.
iOS:
For fanen din: Aktiviteten din og innholdet ditt
Fellesskapet ditt: Venners aktivitet

Omorganiser hjemmesiden din

iOS:

1. Velg hjemfanen, hvis den ikke allerede er valgt.
  2. Velg For deg-fanen, hvis den ikke allerede er valgt.
    Aktiviteter på fellesskapsfanen vises i kronologisk rekkefølge og kan ikke omorganiseres.
  3. Øverst til høyre i en hvilken som helst seksjon på For deg-fanen, velg , Omorganiser.
    Du kan også bla helt nederst på hjemskjermen din og velge Omorganiser disse seksjonene.
  4. Trykk lenge på en seksjon,
    deretter dra den til den plassen i rekkefølgen du vil at den skal vises på hjemskjermen.
  5. Når du er ferdig med å omorganisere seksjoner:
    øverst til høyre: velg Ferdig for å lagre endringene.
    ELLER
    øverst til venstre: velg Avbryt for å returnere uten å lagre.
Omorganisering av hjemesiden er ikke tilgjengelig på Android eller på Bible.com.

Dagens bibelvershistorier

Nyt et øyeblikk med Gud, hver dag.

Dagens bibelvershistorier hjelper deg med å vende ditt hjerte og sinn mot Gud og hans rike. Hver dag presenterer en ny historie Dagens bibelvers og gir deretter nyttig kontekst med relatert innhold, som for eksempel en undervisningsvideo, refleksjonsspørsmål, en andakt basert på en bibelplan, en bønn, et delbart bibelversbilde, og mer.

Android, iOS:

1. Velg kategorien Hjem, hvis den ikke allerede er valgt.
    iOS:
    Velg kategorien For deg, hvis den ikke allerede er valgt.
  2. Bla til toppen av hjemskjermen,
    og velg deretter Åpne historier.
    De fleste sider inkluderer beskrivende titler som Velkommen, Bibel, Reflekter, Andakter, Bønn, osv.
  3. Trykk på den høyre siden av skjermen for å gå videre,
    ELLER
    Trykk på venstre siden av skjermen for å gå tilbake,
    ved å følge instruksjonene som kommer.
    Øverst til venstre: For å lukke dagens Historie, velg X.
    Noen sider, slik som Bibel og Bønn, inkluderer innhold som du kan dele. Velg Del-ikonet og følge instruksjonene.

Andre alternativer:

• Reflekter. Velg Legg til eget svar for å lagre et Notat til Dagens bibelvers for den dagen.
  • Andakt. Velg Les mer for å se resten av andakten. Velg Spar til senere for å legge leseplanen til Mine Planer.
  • Bønn. Velg Legg til Bønneliste for å lagre dagens bønn til din Bønneliste.
  • Bibelversbilde. Velg Lagre til Profil for å lagre dagens Bibelversbilde til dine bilder og for å legge den til din hjemmeside.
Dagens Bibelvershistorier er ikke tilgjengelig på Bible.com.

Barns bibelopplevelse

Barns bibelopplevelse tilbyr engasjerende, relevant bibelsk innsikt for barn som vokser, men som ikke er klar for tenåringsinnhold ennå. Hver dags innhold er baser på Dagens bibelvers og er designet for å hjelpe barnet ditt med å etablere deres egen daglige rytme for å søke Gud.

Android, iOS:
Aktiver Barns bibelopplevelse:
Nederst til høyre: Velg ≡ (Mer)Innstillinger, Barns Bibelopplevelse.

Android, iOS:

1. Velg kategorien Hjem, hvis den ikke allerede er valgt.
    iOS:
    Velg kategorien For deg, hvis den ikke allerede er valgt.
  2. Skroll mot toppen av din Hjemmeside,
    og trykk hvor som helst på Barns Bibelsopplevelse.
    De fleste sider inneholder beskrivende titler som Bibel, Refleksjon, Bønn, osv.
  3. Trykk på den høyre siden av skjermen for å gå videre,
    ELLER
    Trykk på venstre siden av skjermen for å gå tilbake,
    ved å følge instruksjonene som kommer.
    Øverst til venstre: For å lukke Barns Bibelopplevelse, velg X.

Widgeter

Widgeter gir deg umiddelbar, enkel tilgang til spesielle Bibelappfunksjoner – slik som Dagens bibelvers, Dagens bibelversbilder, dine Leseplandager for i dag, osv. – ved å la deg plassere dem direkte på din enhets hjemmeside.

Widgeter oppfører seg forskjellig på Android- og iOS-enheter, og de tilbyr forskjellige muligheter. Widgeter er ikke tilgjengelig på Bible.com.

Legg til en Widget

Android:

1. Hjemmeskjermen: Trykk og hold inne hvor som helst på en tom plass.
  2. Velg Widgeter.
    I det neste steget, plasser forsiktig ut widgeten din. Widgeter tar opp mer plass på skjermen enn apper gjør. Når du slipper en widget kan den forskyve apper rundt seg på måter du ikke forventer.
  3. Hold inne widgeten du ønsker,
    dra den dit du ønsker på hjemmeskjermen,
    og slipp den.
  4. Om mulig: Velg widgetens innstillinger,
    og trykk på Lagre.

iOS:

Widgeter er tilgjengelig på iOS 14 og nyere.
  1. Hjemmeskjermen: Trykk og hold innehvilken som helst app eller ubrukt plass til appene rister.
  2. Øverst til venstre: Trykk på +.
  3. Søk i Widgeter-boksen: Skriv Bibel,
    og velg Søk.
  4. Velg Bibel.
  5. Sveip til widgeten du ønsker.
  6. Velg Legg til Widget.
    I det neste steget, plasser forsiktig ut widgeten din. Widgeter tar opp mer plass på skjermen enn apper gjør. Når du slipper en widget kan den forskyve apper rundt seg på måter du ikke forventer.
  7. Dra widgeten dit du ønsker på hjemskjermen,
    og slipp den.
    Du flytter widgeter rundt på samme måte som du flytter apper. Widgeter er ganske enkelt apper i en annen størrelse.
  8. Øverst til høyre: Når du har widgeten din der du ønsker den,
    velg Ferdig.

Endre størrelsen på en Widget

Android:

1. Hjemmeskjermen: Hold inne widgeten du ønsker å endre størrelse på.
  2. Hold inne på hvile som helst punkt på widgetens kanter
    og dra for å endre størrelse.
  3. Når du er ferdig med å endre størrelse,
    trykk hvor som helst utenfor widgeten.
iOS widgeter kan ikke endre størrelse.

Fjern en Widget

Android:

1. Hold inne widgeten du ønsker å fjerne,
    dra den til X Fjern,
    og slipp den der.

iOS:

1. Hold inne widgeten du ønsker å fjerne.
  2. Velg Fjern Widget.

Daglig flyt

Daglig flyt oppmuntrer deg til å lese skriften hver dag ved å vise deg hvor mange dager på rad du har åpnet Bibelappen. Hver dag du åpner Bibelappen (selv om du ikke er koblet til Internett), øker den daglige flyten med 1. (Bibelappen regner en dag som 24-timersperioden mellom 12:01 og 12:00 midnatt i din tidssone.)

Din Daglige flyt er knyttet til din gratis YouVersion konto. Hver dag du åpner Bibelappen eller besøker Bible.com, teller den dagen i din Daglige flyt  -  så lenge du er logget på den enheten.
Bible.com:
Daglig flyt vises bare på Android og iOS -enheter, ikke på Bible.com.

Perfekte uker

Perfekte uker er en forlengelse av Daglig flyt og oppmuntrer deg med perspektivet på din langsiktige fremgang - selv om du skulle bryte din daglige flyt. En perfekt uke er en 7-dagers daglig flyt, beregnet fra søndag til lørdag, innenfor din tidssone. Ditt ukers nummer er en løpende, kumulativ sum av alle dine perfekte uker.

Slik slår du på påminnelser om Daglig flyt

Bibelappen kan hjelpe deg med å huske på å lese skriften hver dag (og beholde din Daglige flyt) ved å sende deg en påminnelse . Når du slår på Daglig flyt -påminnelser, og hvis du ikke åpner Bibelappen innen kl. 19.00 i tidssonen din, sender Bibelappen deg en push -melding.

Android eller iOS:

1. Sørg for at du er logget på din gratis YouVersion -konto.
    Slik logger du  på
  2. Velg ≡ (Mer),
    Innstillinger,
    Varslingsinnstillinger,
    Pushvarsler.
  3. Nederst: Velg Daglig flyt påminnelser.
    Bible.com:
    Hvis du åpner Bible.com og logger på din gratis YouVersion -konto, vil den dagen telle med i Din daglige flyt. Imidlertid viser ikkeBible.com Daglig flyt. Og du kan ikke skru på Daglig flyt påminnelser på Bible.com.

Send en bønneforespørsel eller still et teologisk spørsmål

…sørg for at du i ærer Kristus som Herre i hjertet ditt. Vær alltid klar til å svare alle som spør deg om håpet du har. Vær klar til å gi årsaken til det. Men gjør det forsiktig og med respekt.

1 Peter 3,15

Hovedmålet vårt med denne kanalen er å tilby produktstøtte i verdensklasse for våre medlemmer i Bibelappen.

Vi har medfølelse med de andre spørsmålene og bønneforespørslene dine, og for å sikre at du får best mulig svar, ber vi deg kontakte vårt åndelige støtteteam.

Vennligst fyll ut dette skjemaet, og de' vil svare deg.

Be om en funksjon

Vi tror at etablering av en daglig rytme for å søke intimitet med Gud har makt til å forandre livet ditt. Derfor skaper vi bibelsk sentrerte, kulturelt relevante opplevelser: å oppmuntre og utfordre mennesker til å søke Gud. Hvis du har en idé du tror kan bidra til å fremme dette oppdraget, kan du dele tankene dine med oss gjennom vårt produktidéskjema.

Manglende bibelvers?

Når du leser eller lytter til Bibelen, kan du av og til legge merke til enkelte avsnitt som ikke ser ut til å "stemme overens" på tvers av forskjellige bibelversjoner. Det betyr ikke at oversettere eller bibelutgivere endret eller fjernet vers. Det betyr ganske enkelt at disse tekstene ble oversatt på forskjellige tidspunkter, med forskjellige lærde som jobbet med dem, potensielt fra forskjellige kildetekster. (Som ett eksempel er noen av Dødehavsrullene, oppdaget i 1947, eldre enn ruller som var tilgjengelige for oversetterne av King James Bible, hvis arbeid begynte i 1604.)

Disse mindre forskjellene endrer ikke kjernedoktrinene til den kristne troen på noen måte.

Mange av biblene vi tilbyr, for eksempel New International Version og English Standard Version, inneholder merknader som viser disse oversettelsesforskjellene. For å vise disse referansene på Android eller iOS, velg ≡ (Mer), Innstillinger (tannhjulikonet), Bibellesning, Kryssreferanser. For å lese innholdet i disse fotnotene velger du bare en annotasjonsboble når du ser den i bibelteksten.

Kryssreferanser er alltid synlige på Bible.com.

Hvis du fortsatt har spørsmål, kan du kontakte oss via vårt Brukerstøtteskjema.

Mer om bibeloversettelse

Bibelstipendiet er fortsatt aktivt i dag med oversettelser på flere språk enn noensinne gjennom globale partnerskap. Det er opprettet for å sikre at alle mennesker på jorden har muligheten til å oppleve Guds Ord på sitt eget språk.

Lær mer om Bibelen for alle, YouVersions kampanje for å fullføre arbeidet med å få Bibelen oversatt til alle språk.

Etterspør en bibelversjon

Gjennom gavmildheten til våre bibelutgivelsespartnere, har YouVersion det privilegium å tilby mer enn 2200 bibelvers, på over 1500 språk. Men hvis det er en bibelversjon vi ikke tilbyr for øyeblikket som du vil se, fyll ut vårt bibelversjon forespørselsskjema.

Om Dagens bibelvers

Dagens bibelvers tilbyr et unikt bibelvers for hver dag i året, nøye valgt av YouVersions ansatte for å oppmuntre, inspirere eller utfordre deg.

Ingen dagens bibelvers er noensinne valgt for å sammenfalle med eller ha forbindelse med nyheter, og heller ikke for å uttrykke eller antyde noen filosofisk, teologisk eller politisk holdning til aktuelle hendelser.

Tvert imot:

For å kunne gi ett år med Dagens bibelvers - på flere språk - må vi planlegge, designe og lage hver enkelt lang tid før vi har tenkt å publisere dem. Nær slutten av hvert år kartlegger et lite team hele dagskalenderen for det kommende året, og tildeler et unikt bibelvers til hver dag.

I løpet av de neste månedene, ettersom våre grafiske designere fullfører de mange bildene som kreves for hvert Dagens bibelvers (ett for hvert språk vi tilbyr), blir disse bildene lastet opp til en database. Deretter, basert på den forhåndsinnstilte tidsplanen, blir Dagens bibelvers hver dag ved midnatt, i hver tidssone, lastet opp automatisk til en serverbuffer. Når det har skjedd i den første tidssonen, er det ingen måte for oss å endre eller kansellere dagens vers – vi ikke kan "trekke tilbake" Dagens bibelvers fra enheter som allerede har lastet dem ned.

Nok en gang, formålet med dagens bibelvers er aldri å kommentere aktuelle hendelser.

Hos YouVersion tror vi at det å søke intimitet med Gud har kraften til å forvandle livet ditt. Av den grunn velger vi nøye hvert Dagens bibelvers med den spesifikke intensjon om å oppmuntre, inspirere eller utfordre deg til å fortsette å søke Gud hver dag.

Om ditt personvern og dine data

Hvordan YouVersion administrerer tillatelsene, dataene og personvernet ditt

YouVersions retningslinjer for personvern

Bibelaktivitet vennene dine kan se

Personverninnstillinger for notater

YouVersions vilkår for bruk