Ge till YouVersion eller till bibelöversättning

Uppdaterad 28/11/23 av Caleb Lenehan

Vi tror att det har kraft att förändra människors liv om man söker närhet till Gud. När du ger pengar till YouVersion hjälper du oss att fortsätta skapa verktyg som hjälper människor över hela världen att komma närmare Gud varje dag. När du ger till Bibelöversättninghjälper du våra pålitliga partners att se till att alla människor på jorden har möjlighet att uppleva Guds ord på sitt eget språk.

Hur man ger

1. I appen: Välj Mer (≡)och sedan [♥︎Give] (uppe till höger).
    ELLER
    Online: Besök https://give.bible.com/give.
    ELLER
    Android-surfplatta: Välj Mer (≡)och sedan [♥︎Give] (sidomeny).
  2. Välj din Valuta.
    Appar: Höger sida.
    give.bible.com/give: Längst ner på sidan.
  3. Ange det Belopp du vill ge.
    ELLER
    Snabbvälj ett Standardbelopp.
    Appar: Längst ner på skärmen.
    give.bible.com/give: Under fältet Belopp.
  4. Välj YouVersion eller Bibelöversättning.
  5. Välj En gång, Veckovis, Varannan vecka, Två gånger i månaden (1:a & 15:e), eller Månadsvis.
  6. Välj Behandla gåva den för att välja datum när du vill att din gåva ska behandlas.
    Tillgängliga datum beror på hur ofta du väljer att ge.
  7. Första gången: Lägg till ditt Betalningssätt.
    Om du har gett tidigare: Välj vilket <1>betalningssätt
    du vill använda.
  8. Välj [Ge nu].
    Den betalningsknapp som visas beror på vilket betalningssätt du har valt.
Om du vill ge via post, skicka din check eller postanvisning till:

YouVersion Team
4600 E. 2nd St.
Edmond, OK  73034

Var noga med att ange på din check eller postanvisning om din gåva är till YouVersion eller till Bibelöversättning.

Visa din givarhistorik

1. I appen: Välj Mer (≡), sedan [♥︎Give] (högst upp till höger).
    ELLER
    Online: Besök https://give.bible.com/give.
  2. Nederst till vänster: Välj Gåvohistorik.
  3. Välj ett år.
Längst ner på skärmen:
I början av varje år skickar YouVersion dig en rapport med din gåvohistorik för föregående år, för dina poster och för skatteändamål. Välj hur du vill ta emot detta uttalande, fyll i alla obligatoriska fält (t.ex. ditt amerikanska. adress), och välj (Spara) längst upp till höger.
Överst till vänster:
För att ladda ner en kopia av din givarhistorik för dina register, välj Ladda ner.

Årliga bidragsutlåtanden

I början av varje år skickar YouVersion dig en sammanställning av din givarhistorik för föregående år, för dig till kännedom och för skatteändamål. Alla donationer beräknas i Usa. dollar, och används för att stödja YouVersions driftskostnader. YouVersion är en del av Life.Church. Om du har frågor som gäller YouVersions årsredovisning, skicka e-post till oss på giving@youversion.com.

Om du har mer ingående frågor bör du rådfråga en kvalificerad skatterådgivare.

För att välja hur du vill ta emot ditt årliga bidragsutlåtande:

1. I appen: Välj Mer (≡), sedan [♥︎Give] (högst upp till höger).
    ELLER
    Online: Besök https://give.bible.com/give.
  2. Nederst till vänster: Välj Gåvohistorik.
  3. Längst ner på skärmen Gåvohistoriken: välj Statement Type.
  4. Markera varje Format i vilket du vill få ditt utlåtande. Ett kryss visas bredvid varje format som du väljer.
  5. Fyll i eventuella obligatoriska fält (t.ex. ditt amerikanska adress).

När du har fyllt i all nödvändig information:

1. Överst till höger: Välj [Save].
Överst till vänster:
För att ladda ner en kopia av din givarhistorik för dina register, välj Ladda ner.

Visa dina planerade donationer

Du kan välja att ge bidrag en gång, varje vecka, varannan vecka, två gånger i månaden (1: a & 15: e) eller varje månad.

1. I appen: Välj Mer (≡)och sedan [♥︎Give] (uppe till höger).
    ELLER
    Online: Besök https://give.bible.com/give.
  2. Nederst till höger: Välj Planerad gåva.

När du är klar med att visa/lägga till dina schemalagda gåvor:

1. Överst till höger: Välj Klart.

Lägg till en givningsmetod

1. I appen: Välj Mer (≡)och sedan [♥︎Give] (uppe till höger).
    ELLER
    Online: Besök https://give.bible.com/give.
    ELLER
    Android-surfplatta: Välj Mer (≡)och sedan [♥︎Give] (sidomeny).
  2. Välj orden Ge metod.
  3. Välj den typ av betalning som du vill lägga till.
    Exempel: Apple Pay, PayPal, kredit-/betalkort, bankkonto osv.
  4. Oavsett vilken kategori du väljer ska du ge all begärd information.
    Kredit-/bankkort: Kontonummer, utgångsdatum, CVC-kod (kortverifieringskod) osv.
    Bankkonto: (U.S. endast bankkonton) Namnet på kontot, clearingnummer, kontonummer osv.
  5. Spara metod: Välj Klar eller Spara.
    ELLER
    Avbryt: Välj Avbryt eller < Tillbaka eller .
  6. Välj Klar eller .

Välj en annan metod för att donera

1. I appen: Välj Mer (≡)och sedan [♥︎Give] (uppe till höger).
    ELLER
    Online: Besök https://give.bible.com/give.
    ELLER
    Android-surfplatta: Välj Mer (≡)och sedan [♥︎Give] (sidomeny).
  2. Välj orden Ge metod.
  3. Välj den metod du vill använda för att ge.
    De tillgängliga metoderna beror på vilka betalningssätt du tidigare har lagt till och vilken plattform/enhet du använder. Exempel: Apple Pay, PayPal, kredit-/betalkort, bankkonto osv.
    Så här lägger du till Lägg till ett betalningssätt .
  4. Välj Klar eller .

Ta bort ett betalningssätt

1. I appen: Välj Mer (≡)och sedan [♥︎Give] (uppe till höger).
    ELLER
    Online: Besök https://give.bible.com/give.
    ELLER
    Android-surfplatta: Välj Mer (≡)och sedan [♥︎Give] (sidomeny).
  2. Välj orden Ge metod.
  3. give.bible.com/give: Välj Redigeraoch välj sedan Ta bort bredvid det betalningssätt du vill ta bort.
    iOS: På det betalningssätt som du vill ta bort: Svep till vänsteroch välj sedan Ta bort.
    Android: På det betalningssätt som du vill ta bort: Tryck länge påoch välj sedan Ta bort.
  4. Välj Klar eller eller ← Tillbaka.

Hur gick det för oss?

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)