Geef aan YouVersion of aan Bijbelvertaalwerk

bijgewerkt 28/11/23 door Caleb Lenehan

Wij geloven dat het zoeken naar intimiteit met God de kracht heeft om het leven van mensen te veranderen. Wanneer je aan YouVersion geeft, help je ons door te gaan met het maken van hulpmiddelen die mensen over de hele wereld helpen om elke dag dichter bij God te komen. Wanneer je aan Bijbelvertaalwerk geeft, help je onze betrouwbare partners ervoor te zorgen dat ieder mens op aarde de kans krijgt Gods Woord in zijn eigen taal te ervaren.

Hoe je doneert

1. In de app: Kies Meer (≡), dan [♥︎ Doneer nu] (rechtsboven).
    OF
    Online: Bezoek https://give.bible.com/give.
    OF
    Android tablet: Kies Meer (≡), dan [♥︎ Doneer nu] (zijmenu).
  2. Selecteer je valuta.
    Apps: rechterkant.
    give.bible.com/give: onderaan de pagina.
  3. Toets het bedrag dat je wilt geven.
    OF
    Kies snel een standaard bedrag.
    Apps: onderkant scherm.
    give.bible.com/give: onder het veld 'bedrag'.
  4. Kies YouVersion of Bijbelvertaalwerk.
  5. Kies eenmalig, wekelijks, om de twee weken, tweemaal per maand (1e & 15e) of maandelijks.
  6. Kies Gift verwerken op om de datum te kiezen wanneer je jouw donatie verwerkt wilt hebben.
    De beschikbare data zijn afhankelijk van de frequentie die je kiest.
  7. Eerste keer: voeg je doneermethode toe.
    Als je al eerder gegeven hebt: selecteer welke doneermethode je wilt gebruiken.
  8. Kies [Doneer nu].
    De doneerknop die je ziet, hangt af van de door jou gekozen doneermethode.
Om via de post te geven, stuur je cheque of postwissel naar:

YouVersion Team
4600 E. 2nd St.
Edmond, OK  73034

Vergeet niet op je cheque of postwissel aan te geven of je gift bestemd is voor YouVersion of voor Bijbelvertaalwerk.

Bekijk je doneergeschiedenis

1. In de app: kies Meer (≡), dan [♥︎Doneer] (rechtsboven).
    OF
    Online: bezoek https://give.bible.com/give.
  2. Linksonder: selecteer Doneergeschiedenis.
  3. Kies een jaar.
Onderaan het scherm:
Aan het begin van elk jaar stuurt YouVersion je een overzicht van jouw doneergeschiedenis van het voorgaande jaar, voor je administratie en voor belastingdoeleinden. Selecteer hoe je deze verklaring wilt ontvangen, vul de verplichte velden in (zoals jouw adres) en kies (Opslaan) rechtsboven.
Linksboven:
Om een kopie van je donatiegeschiedenis te downloaden voor je administratie, kies dan Downloaden.

Jaarlijkse donatieoverzichten

Aan het begin van elk jaar stuurt YouVersion je een overzicht van jouw doneergeschiedenis van het voorgaande jaar, voor je administratie en voor belastingdoeleinden. Alle schenkingen zijn berekend in Amerikaanse dollars, en worden gebruikt om YouVersion's operationele kosten te ondersteunen. YouVersion is een digitale bediening van Life.Church. Als je vragen hebt over YouVersion jaarlijkse donatie overzichten, e-mail ons dan op giving@youversion.com.

Als je meer diepgaande vragen hebt, vraag dan advies aan een gekwalificeerde belastingadviseur.

Om te kiezen hoe je jouw jaarlijkse donatieoverzicht wilt ontvangen:

1. In de app: kies Meer (≡), dan [♥︎Doneer] (rechtsboven).
    OF
    Online: bezoek https://give.bible.com/give.
  2. Linksonder: selecteer Doneergeschiedenis.
  3. Onderaan het scherm Doneergeschiedenis: selecteer Type afschrift.
  4. Selecteer elk Formaat waarin je jouw verklaring wenst te ontvangen. Een vinkje verschijnt naast elk formaat dat je selecteert.
  5. Vul alle Verplichte Velden in (zoals je adres).

Nadat je alle vereiste informatie hebt ingevuld:

1. Rechtsboven: Selecteer [Save].
Linksboven:
Om een kopie van je donatiegeschiedenis te downloaden voor je administratie, kies dan Downloaden.

Bekijk jouw geplande donaties

Je kunt donaties plannen voor een keer, wekelijks, om de twee weken, tweemaal per maand (1e & 15e), of maandelijks.

1. In de app: Kies Meer (≡), dan [♥︎ Doneer nu] (rechtsboven).
    OF
    Online: Bezoek https://give.bible.com/give.
  2. Onderin: Selecteer Geplande donaties.

Nadat je klaar bent met het bekijken/toevoegen van je geplande donaties:

1. Onderin: Selecteer Doneer nu.

Een doneermethode toevoegen

1. In de app: Kies Meer (≡), dan [♥︎ Doneer nu] (rechtsboven).
    OF
    Online: Bezoek https://give.bible.com/give.
    OF
    Android tablet: Kies Meer (≡), dan [♥︎ Doneer nu] (zijmenu).
  2. Selecteer de woorden Doneermethode.
  3. Selecteer het type betaling dat je wilt toevoegen.
    Voorbeelden: Apple Pay, PayPal, Credit/Debit Card, Bankrekening, enz.
  4. Welke categorie je ook kiest, geef alle gevraagde informatie.
    Credit/Debit Card: Rekeningnummer, vervaldatum, CVC (kaartverificatiecode), enz.
    Bankrekening: (alleen bankrekeningen uit de V.S.) Naam op de rekening, routingnummer, rekeningnummer, enz.
  5. Opslaan methode: Selecteer Gereed of Opslaan.
    OF
    Annuleren: Selecteren Annuleren of < Terug of .
  6. Kies Opslaan of .

Kies een andere doneermethode

1. In de app: Kies Meer (≡), dan [♥︎ Doneer nu] (rechtsboven).
    OF
    Online: Bezoek https://give.bible.com/give.
    OF
    Android tablet: Kies Meer (≡), dan [♥︎ Doneer nu] (zijmenu).
  2. Selecteer de woorden Doneermethode.
  3. Selecteer de methode die je wilt gebruiken om te doneren.
    De beschikbare methoden hangen af van de methoden die je eerder hebt toegevoegd, en van het platform/apparaat dat je gebruikt. Voorbeelden: Apple Pay, PayPal, Credit/Debit Card, Bankrekening, etc.
    Hier lees je hoe je een doneermethode toevoegt.
  4. Kies Opslaan of .

Een doneermethode verwijderen

1. In de app: Kies Meer (≡), dan [♥︎ Doneer nu] (rechtsboven).
    OF
    Online: Bezoek https://give.bible.com/give.
    OF
    Android tablet: Kies Meer (≡), dan [♥︎ Doneer nu] (zijmenu).
  2. Selecteer de woorden Doneermethode.
  3. give.bible.com/give: Selecteer Bewerk, selecteer dan Verwijder naast de doneermethode die je wil verwijderen.
    iOS: op de doneermethode die je wilt verwijderen: Veeg naar links, selecteer dan Verwijderen.
    Android: Druk lang op de doneermethode die je wenst te verwijderen: selecteer vervolgens Verwijderen.
  4. Kies Opslaan of of ← Terug.