Snabbare, enklare, inget inloggning på Bible.com

Uppdaterad 1/9/19 av Nizia Dantas

Ingen inloggning

Logga inte in på webbplatsen på www.bible.com för en snabbare och enklare bibel läsare med mindre data nedladdning.

Detta är idealiskt för äldre och långsammare datorer eller med långsam wifi. Det kommer att fungera med Internet Explorer. För inloggningswebben använder du Chrome eller Edge eller Firefox men inte IE.

Nedrullningsfältet för version och kapitel har förenklats.

Några ytterligare funktioner

En nedrullningsruta i slutet av kapitlet för att utforska med vers.
Detta kommer att använda mer data eftersom det finns färggrafik på nästa sida.

1. Välj Utforsk * kapitel * av vers
  2. Välj en vers i kapitlet
  3. alternativ
  • Dela - Du har nu alternativ att dela versen genom att välja Dela och sedan det program du vill använda för att dela
  • Läs hela kapitlet - du kan läsa det kapitel som versen visas i
  • Skicka mig Verse of Da y - (du måste logga in på ett konto)
  • Jämför olika versioner - Detta kommer att ge dig ett antal olika versioner för den versen
  • Läsa planer i samband med versen (du måste logga in på ett konto)
Funktioner som inte är tillgängliga utan inloggning
  • Utskriftsversioner och alla associerade mina vershandlingar
  • Parallell läsning med två versioner eller språk på samma sida
  • Ljudhastigheter
  • Textstorlek
  • Plans
  • Redigera Profiler eller N otifications eller S ubscriptions
YTTERLIGARE INFORMATION

För den lägsta mängden nedladdningsdata endast för bibelavläsning, hoppa över introsidan och välj inte ljud, Sök, Planer, Video eller Utforsk rutan längst ner på sidan.

Rensa all webbläsarhistorik inklusive lösenord så att inloggningsutgåvan inte laddas automatiskt av din enhet.