Återställ ett glömt lösenord på Bible.com

Uppdaterad 1/9/19 av Nizia Dantas

Återställ glömt lösenordsprocedur
  1. Välj Logga in i topprubriken
  • På mobilwebben väljer du menyn (tre rader) först
  1. Välj Glömt ditt lösenord? under lösenordsrutan
  2. Ange e-postadressen som är kopplad till ditt YouVersion-konto
  3. Välj Skicka nytt lösenord
  4. Meddelandet " Vi kommer att försöka skicka en återställd lösenords e-post till dina e-postadresser s Klicka på länken i det e-postmeddelandet för att fortsätta." visas
  5. Öppna e-postmeddelandet från YouVersion och välj rutan Återställ lösenord
  6. Skriv in lösenordet du vill ha i rutan Ny lösenord
  7. Välj med musen och klicka på Bekräfta lösenordet för att öppna den.   Ange lösenord igen för att bekräfta
  8. Välj Ändra mitt lösenord
  9. Du ska få framgångsbudskapet
  10. Välj Logga in och använd ditt nya lösenord för att logga in på ditt konto
  11. Det här är ditt nya lösenord på alla enheter
Felmeddelanden
  1. Om du inte får bekräftelsemail väljer du länken här
  2. Om du angav ett e-postmeddelande som inte finns i vårt system kan du se:
  • users.email_or_username.not_found
  • Kontrollera din email för korrekt bokstäver eller registrera dig för ett konto om du inte har en
  • Välj Skicka nytt lösenord för att få ett nytt e-postmeddelande skickat för ett annat försök
  1. Om du angav ett oacceptabelt lösenord får du det här felet
  • Förlåt, något gick fel. Var god försök igen

Lösenordskrav

• (minst 6 tecken)
  • Lösenord är skiftlägeskänsliga
Ingen åtkomst till gammal e-post
  • Om du inte längre har tillgång till den e-postadress som är kopplad till ditt YouVersion-konto kan du inte återställa ditt lösenord.
  • Av säkerhetsskäl kan vi inte skicka ett e-postmeddelande för återställning av lösenord till någon annan e-postadress än vad som för tillfället är kopplat till ditt YouVersion-konto.
  • Du måste skapa ett nytt YouVersion-konto med din nya e-postadress.