Felsökningstips på iOS

Uppdaterad 22/8/19 av Keiran Davidson

Av olika anledningar kan appen bli något svarlöst. Också många funktioner i Bibeln beror på anslutning till våra servrar, så att eventuella fel i anslutningen mellan appen och servern kan få appen att verka konstigt, till exempel:

• Ljudet stannar eller kommer inte att spelas
  • Kan inte ändra böcker
  • Kan inte se bokmärken eller anteckningar eller planer
  • Meddelandet "Timed out"
  • Meddelandet "Anslutning"
  • Appen verkar inte reagera

Här är några olika saker att försöka:

• Kontrollera App Store och se till att du har den senaste versionen av appen.
  • Uppdatera Bibeln App
    1. Välj Mer
    2. Välj   inställningar
    3. Välj Uppdatera
  • Logga ut från ditt konto i Bibeln App och logga sedan in igen
    1. Välj Mer
    2. Välj Inställningar
    3. Välj Logga ut (bekräfta om det behövs)
    4. Välj Logga in
  • Force Stäng appen
    1. På en iPhone X eller senare eller en iPad med iOS 12, sväng uppåt på skärmen på hemskärmen och pausa något mitt på skärmen. På en iPhone 8 eller tidigare dubbelklickar du på knappen Hem för att visa dina senast använda appar
    2. Dra åt höger eller vänster för att hitta appen som du vill stänga. Dra upp på miniatyrbibelskärmen.
    3. Dra upp på appens förhandsgranskning för att stänga appen
    4. Öppna Bibelens app igen. Det borde nu fungera ordentligt
  • Avsluta Bibeln App
  • Starta om din mobila enhet
  • Ta bort Bibeln App och installera om den från App Store