Så här ändrar du e-postadress på Bible.com

Uppdaterad 1/9/19 av Nizia Dantas

Ändra konto e-post
  1. Välj Inställningar (växelsymbol) längst upp till höger
  • På mobilwebben välj profilbilden eller inledningsvis först till höger om toppmenyn
  1. Välj Ändra e-postadress
  2. Din nuvarande email kommer att visas. Ta bort det först.
      Skriv eller kopiera och klistra in det nya e-postmeddelandet på raden ovan Ändra e-postadress
  3. Välj Ändra e-postadress
  4. Ett verifieringsmeddelande skickas till den nya e-postadressen
  5. Öppna e-postmeddelandet och klicka på verifieringslänken för att slutföra e-poständringsprocessen för ditt YouVersion-konto
fel
  1. När du har bekräftat ditt e-postmeddelande måste du logga ut och sedan igen för att visa den ändrade adressen
  2. Om du inte får ett verifieringspost kan du se informationen här
  3. Om du ändrade ditt e-postmeddelande till ett konto du tog bort
  • Det kan ta upp till 6 timmar för din nya e-postadress att fungera eftersom det tar tid för att komma till alla teckensnitt i servrar.
  • Efter 6 timmar, om du vill bevisa själv att din nya e-post nu är kopplad till ditt konto, logga ut och logga in igen,