Så här byter du e-postadress på iOS

Uppdaterad 22/8/19 av Keiran Davidson

Vi kan inte ändra e-postadressen som är kopplad till ditt konto för dig, men du kan enkelt göra det själv.

1. Välj din profilbild (eller initialer) längst upp till höger om hemmatningen
  2. Välj Redigera profil från menyn 3 punkters överskott längst upp till höger
  3. Välj E-post
  4. Skriv in den nya e-postadressen du vill använda och tryck på Skicka på tangentbordet
  5. Vårt system skickar ett mail till din nya e-postadress från no-reply@youversion.com
  6. Öppna din e-postprogram och hitta verifieringsmeddelandet. Markera verifieringslänken i det mailet för att verifiera din nya e-postadress.
  7. Om du väljer länken ska du återvända till Bibeln, så ser du att din e-postadress har ändrats
  8. Välj Spara
  9. Om du riktas till en inloggningsskärm, logga in med din nya e-postadress och ditt lösenord. Om du har glömt ditt lösenord kan du få en ny skickad till din nya e-postadress genom att trycka på glömt lösenord
  10. Om du inte ser e-postmeddelandet ser du då   information här