Strålproblem på IOS

Uppdaterad 22/8/19 av Keiran Davidson

Om din streckåterställning trots att du öppnade appen bör ett eller flera av följande saker lösa problemet:

• Logga ut från ditt konto i Bibeln App och logga sedan in igen
    1. Välj Mer
    2. Välj Inställningar
    3. Välj Logga ut (bekräfta om det behövs)
    4. Välj Logga in
  • Force Stäng appen
    1. På en iPhone X eller senare eller en iPad med iOS 12, sväng uppåt på skärmen på hemskärmen och pausa något mitt på skärmen. På en iPhone 8 eller tidigare dubbelklickar du på knappen Hem för att visa dina senast använda appar
    2. Dra åt höger eller vänster för att hitta appen som du vill stänga. Dra upp på miniatyrbibelskärmen
    3. Dra upp på appens förhandsgranskning för att stänga appen
    4. Öppna Bibelens app igen. Det borde nu fungera ordentligt
  • Avsluta Bibeln App
  • Starta om din mobila enhet

Om ovanstående inte löser problemet fyller du i formuläret för strängproblem här så att vi kan undersöka vidare.