Fel i översättningar

Uppdaterad 9/6/19 av Pieter van der Merwe

Om du upptäckte vad som kan vara ett fel i en översättning, så här är stegen att vidta för att verifiera problemet -

Kontrollera först att den version du använder är uppdaterad. Om du har hämtat versionen för offline användning, har vi ibland redan löst ett problem, men det kanske inte visas på enheten om din version inte är aktuell. För att kontrollera detta, klicka på versionsnamnet högst upp i läsaren och se om en uppdatering är tillgänglig.

Om ingen uppdatering är tillgänglig eller uppdatering inte löste problemet, fyll i formuläret här - https://lifechurch.formstack.com/forms/version_errors - för att rapportera problemet till oss.

Tack för att du tog dig tid att skicka det här!