Återställ ett glömt lösenord på iOS

Uppdaterad 7/10/19 av Keiran Davidson

Om du har glömt ditt lösenord kan du återställa det via följande metod.

Från Bibeln App för IOS:

1. Välj Mer på nedre navigeringsmenyn
  2. Om du är inloggad måste du logga ut först genom att klicka på logga ut och sedan på bekräftelsen
  3. Välj Logga in eller Registrera
  4. Välj Logga in
  5. Välj E-post
  6. Välj Glömt lösenord?
  7. Ange e-postadressen som är kopplad till ditt konto och ett e-postmeddelande för återställning av lösenord skickas till ditt e-postkonto
  8. Om du inte får e-posten, se informationen här
  9. Öppna det e-postmeddelande du får och välj rutan Återställ lösenord .
  10. På skärmen Ändra lösenord skriver du in lösenordet du vill använda och bekräftar det genom att skriva det igen.
  11. När du ser framgångsmeddelandet kan du återvända till appen och logga in med ditt nya lösenord

För information om hur du återställer ett glömt lösenord på Bible.com, se   information här

YTTERLIGARE INFORMATION

Om du inte längre har tillgång till den e-postadress som är kopplad till ditt YouVersion-konto och du har glömt lösenordet till ditt YouVersion-konto, kommer du inte att kunna hämta ditt lösenord. Av säkerhetsskäl kan vi inte skicka ett e-postmeddelande för lösenordsåterställning till någon annan e-postadress än vad som för tillfället är kopplat till ditt YouVersion-konto. Tyvärr, i det här fallet måste du skapa ett nytt YouVersion-konto med din nya e-postadress.