Ny bibelversalsförfrågan

Uppdaterad 9/6/19 av Manfred Amstutz

Som du kanske redan vet är vårt uppdrag i YouVersion att hjälpa så många människor som möjligt att engagera sig gratis med Bibeln, oavsett var de bor eller vilket språk de föredrar. Och såklart är det ett sätt vi gör det genom att tillhandahålla så många bibelöversättningar som möjligt.

Om du vill, var snäll och fyll i vårt officiella formulär för bibelversion: https://lifechurch.formstack.com/forms/bible_version_request

Detta kommer att se till att din förfrågan har dokumenterats så att vår pastor ansvarig för att arbeta med bibelutgivarna är medveten om intresset för olika bibelöversättningar.

Tack!