Min Streak Number håller på att börja om

Uppdaterad 16/5/19 av Pieter van der Merwe

När du öppnar Bibeln varje dag, kommer din strejk att öka med 1 varje dag

Om ditt strecknummer återställs kan det vara av någon av följande skäl
  • Du öppnade inte Bibeln mellan 12:01 och 12:00 på midnatt för en viss dag. Med andra ord, varje 24 timmar, räknas som en dag. Det här är den vanligaste orsaken till att en strejk börjar om
  • Du var inte inloggad på ditt YouVersion-konto när du öppnade appen på en viss dag
  • Du använder bibelappen på flera enheter men är inte inloggade på samma YouVersion-konto på alla enheter. Streaks är unikt för det konto du är inloggad på
  • Sällan kan det finnas en "glitch" på YouVersion-servern
För allmän felsökning välj här
Åtgärder för att se till att din sträck inte börjar om
  • Öppna Bibeln App minst en gång varje dag under de tider som anges ovan
  • När du öppnar bibeln, se till att ditt strecknummer går upp. Ibland tar det en sekund eller två att registrera. Om det inte går upp
    • Se till att du är inloggad på ditt YouVersion-konto i Bibeln
      • Leta efter profilikonen längst upp till höger på hemsidan. Om du ser alternativet att logga in måste du välja det alternativet och logga in
      • Stäng Bibeln App och öppna den igen
  • Om du använder bibelappen på flera enheter, se till att du är inloggad på samma YouVersion-konto på alla enheter
    • Du kan göra detta genom att kontrollera e-postadressen i din profil
    • Ditt strecknummer ska gå upp även om du är offline men om det inte gör det, se till att du har en bra internetanslutning.
  • Slå på alternativet Streak Reminder. Du kommer att få en push-påminnelse för att öppna Bibeln
    • Välj mer> inställningar> meddelandeinställningar> push notification settings> Streaks reminder
  • Få vana att göra mer än bara läsa dagens vers
Kända streakproblem som laget arbetar med. Det finns inga lösningar än
  • På vissa enheter går strecknumret upp även om du saknar en dag
  • Korsningstider zonerna runt midnatt "ibland" förvirrar systemet
YTTERLIGARE INFORMATION
  • Vid denna tidpunkt finns det inget alternativ för att stänga av streckfunktionen
  • Utvecklingsgruppen omkonstruerar hemmatningen
  • Om du har fyllt i alla felsökningstips ovan men är övertygade om att ditt strecknummer startade på grund av en glitch i systemet, fyll i formuläret här för vårt team. Tack!