Glömt lösenordet på Android

Uppdaterad 7/5/19 av Pieter van der Merwe

Kolla här för att se till att du har den senaste uppdateringen installerad

1. Välj personikonen i toppmenyn
  2. Välj HAVA AN ACCOUNT? SIGNA i botten
  3. Välj EMAIL
  4. Välj Glömt lösenord? på botten av sidan
  5. Ange din e-postadress och välj Skicka
  • Ett meddelande kommer att visas: "Vi kommer att försöka skicka ett e-postmeddelande till din e-postadress, klicka på länken i det meddelandet för att fortsätta."
  1. Kontrollera din e-postbrevlåda för ett mail från no-reply@youversion.com
  2. Öppna det skickade e-postmeddelandet och klicka på RESET PASSWORD
  3. Ange samma lösenord i rutorna Ny och Bekräfta lösenord
  4. Välj Ändra lösenord
  5. Använd det här nya lösenordet för att logga in på alla enheter

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om du inte mottar e-postmeddelanden välj här

Lösenordskrav

• Lösenord måste vara mellan 6 och 32 tecken långa och är skiftlägeskänsliga