Allmänna felsökningstips på Android

Uppdaterad 19/6/19 av Alan Haggard

Allmänna Android-felsökningstips
  • Kontrollera Play Store för att vara säker på att du har den senaste versionen
  • Se till att du har appen installerad i internminnet. Om det är installerat på SD-kortet, kommer appen inte att köras korrekt
Rensa cachen och logga in och in igen
  1. Välj ikonen Mer (tre staplade linjer)
  2. Bläddra ner och välj Inställningarna
  3. Bläddra ner och välj Rensa lokal cache
  4. SIGN OUT ( Inställningar> SIGN OUT )   och logga sedan in för att starta om appen
Cache clear kan också göras i enheten under Inställningar och sedan Program. Varje version av Android och tillverkaren har olika menyer, så var god kontrollera med hjälpens webbplats
Var noga med att logga in med samma metod som du brukade registrera dig för ditt konto. Logga inte in med Facebook eller Google om inte det var den metod du brukade registrera dig i första hand
Har du fortfarande problem?
  1. Avinstallera appen och starta om enheten och installera om appen
  2. Rensa cacheminnet igen som om du installerar kan fortfarande hämta gammal korrupt data
  • Detta påverkar inte någon av dina läsplaner, bokmärken eller anteckningar eftersom de lagras i ditt konto på vår webbplats
Om du behöver mer hjälp och vill nå en supportfrivillig
  1. Välj E-posthjälp i toppmenyn
  2. Inkludera svar på dessa frågor i beskrivningen
  • Får du ett felmeddelande? Om så är fallet, vad säger det?
  • Är felmeddelandet repeterbart - kan du göra samma sak om och om igen och få samma felmeddelande eller problem varje gång?
  • Vad är stegen för att upprepa felet?

YTTERLIGARE INFORMATION

För Streak bekymmer välj länk   här.

Tänd cache

1. Inställningar (växelsymbol på meddelandefältet)
  2. Mer
  3. tillämpningar
  4. Alla program (från nedrullning)
  5. bibel
  6. Rensa cacheminnet

NOOK Clear Cache

1. Stäng avstängningen och starta om enheten för att rensa data och cache automatiskt
  2. Logga in på ditt konto igen