Anmäl dig på Bible.com

Uppdaterad 1/9/19 av Nizia Dantas

1. Öppna www.bible.com . Använd inte Internet Explorer.
  2. På den vanliga webbsidan , välj Registrera dig högst upp till höger.
  3. På den mobila webbsidan , välj Meny (tre rader) i topprubriken och sedan Registrera.
  4. Om du vill länka ditt YouVersion-konto till ditt Facebook-konto väljer du sedan Registrera med Facebook
  • Ditt konto kommer att skapas och du är inloggad
  1. Om du vill länka ditt YouVersion konto till ditt Gmail-konto och välj sedan Anmäl dig med Google
  • Om du har mer än ett Gmail-konto väljer du det du vill använda med YouVersion
  • Ditt konto kommer att skapas och du är inloggad
  1. För andra e-postmeddelanden
    1. Fyll i alla obligatoriska fält
    2. Genom att anmäla dig godkänner du Användarvillkoren och Sekretesspolicy. Obs! Du kan välja varje länk för att läsa dessa policyer
    3. Välj Sign Up-knappen
    4. Innan du kommer att kunna logga in måste du verifiera ditt konto. När du har slutfört registreringen skickar YouVersion dig ett verifieringsmeddelande. Se länk för kontokontroll välj här

YTTERLIGARE INFORMATION

Tips för att välja ett lösenord

1. Minsta lösenordslängd är 6 tecken med högst 32 tecken
  2. Lösenord är skiftlägeskänsliga