Rivendosni një fjalëkalim të harruar në Bible.com

Updated 1/9/19 by Nizia Dantas

Rivendosni Fjalëkalimin e Keni Harruar Procedurën
 1. Zgjedhni hyrjen në krye të kokës
 • Në Mobile web zgjidhni Menu (tre rreshta) së pari
 1. Zgjidh Harruat fjalekalimin? nën kutinë e fjalëkalimit
 2. Futni adresën e postës elektronike që është e lidhur me llogarinë tuaj të "YouVersion"
 3. Zgjidhni Dërgo fjalëkalimin e ri
 4. Mesazhi, " Ne do të përpiqemi të dërgojmë një email për fjalëkalimin e rivendosjes në adresën tuaj të postës elektronike. S Klikoni lidhjen në atë email për të vazhduar." shfaqet
 5. Hapni email nga YouVersion dhe zgjidhni kutinë Reset Password
 6. Shkruani fjalëkalimin që dëshironi në kutinë e Fjalëkalimit të ri
 7. Zgjidhni me miun dhe klikoni në kutinë Confirm Password për ta hapur atë.   Futni përsëri fjalëkalimin për të konfirmuar
 8. Zgjidh Ndrysho fjalëkalimin tim
 9. Ju duhet të merrni mesazhin e suksesit
 10. Zgjidh Hyni dhe përdorni fjalëkalimin tuaj të ri për të hyrë në llogarinë tuaj
 11. Kjo do të jetë fjalëkalimi juaj i ri në të gjitha pajisjet
Mesazhet e gabimeve
 1. Nëse nuk merrni lidhjen e konfirmimit të email-it konfirmues këtu
 2. Nëse keni futur një email që nuk është në sistemin tonë, mund të shihni:
 • users.email_or_username.not_found
 • Kontrolloni e-mailin tuaj për germa të sakta ose regjistrohuni për një llogari nëse nuk e keni
 • Zgjidhni Dërgo fjalëkalimin e ri për të pasur një email të ri të dërguar për një tjetër provoni
 1. Nëse keni futur një fjalëkalim të papranueshëm ju merrni këtë gabim
 • Na vjen keq, diçka shkoi keq. Ju lutemi provoni përsëri

Kërkesat e fjalëkalimeve

 • (minimum 6 karaktere)
 • Fjalëkalimet janë të ndjeshme ndaj rasti
Jo Qasja në email të vjetër
 • Nëse nuk keni më qasje në adresën e emailit që lidhet me llogarinë tuaj "YouVersion", nuk do të jeni në gjendje të rivendosni fjalëkalimin tuaj.
 • Për arsye sigurie ne nuk mund të dërgojmë një email për rivendosjen e fjalëkalimeve në ndonjë adresë tjetër të e-mail se ajo që aktualisht është e lidhur me llogarinë tënde të YouVersion.
 • Ju do të duhet të krijoni një llogari të re YouVersion me adresën tuaj të re të postës elektronike.


How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)