Regjistrohuni në Bible.com

Updated 25/6/20 by Nizia Dantas

 1. Hapni www.bible.com . Mos e përdorni Internet Explorer.
 2. PËR FAQEN E RREGULLT TË WEB , Zgjidhni Regjistrohu në krye të drejtën e duhur.
 3. NË FAQEN MOBILE WEB , Zgjidhni Menun (tre rreshta) në krye të titullit dhe më pas Regjistrohuni.
 4. Nëse doni të lidhni llogarinë tuaj të YouTube me llogarinë tuaj në Facebook atëherë zgjidhni Regjistrohu me Facebook
 • Llogaria jote do të krijohet dhe ju jeni të regjistruar
 1. Nëse ju doni për të link llogarinë tuaj YouVersion në llogarinë tuaj Gmail pastaj zgjidhni Sign up me Google
 • Nëse keni më shumë se një llogari Gmail zgjidhni atë që dëshironi të përdorni me YouVersion
 • Llogaria jote do të krijohet dhe ju jeni të regjistruar
 1. Për postë elektronike të tjera
  1. Plotësoni të gjitha fushat e kërkuara
  2. Duke u regjistruar, ju pranoni Kushtet e Përdorimit dhe Politikën e Privatësisë. Shënim: Ju mund të zgjidhni çdo lidhje për të lexuar këto politika
  3. Zgjidhni butonin Sign Up
  4. Para se të mund të identifikohesh, do të duhet të verifikosh llogarinë tënde. Pasi ta keni përfunduar regjistrimin, YouVersion ju dërgon një email verifikimi. Shihni lidhjen e verifikimit të llogarisë këtu


INFORMACION SHTESE

Këshilla për zgjedhjen e një fjalëkalimi

 1. Gjatësia e fjalëkalimit është minimale 6 karaktere me një maksimum prej 32 karakteresh
 2. Fjalëkalimet janë të ndjeshme ndaj rasti


How did we do?

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)