Sfaturi rapide pentru administratori

Actualizat 15/10/20 de Wayne L Harms

Obțineți linkul evenimentului dvs.

După ce ați terminat de configurat evenimentul și ați făcut clic pe Publicați, sunteți gata să începeți să răspândiți cuvântul despre acesta. Event Builder facilitează:

 1. Link-ul evenimentului dvs. Acesta este linkul pe care îl veți distribui pentru a ajuta oamenii să vă găsească evenimentul. Dacă dau clic pe link și au aplicația biblică instalată, evenimentul dvs. se va deschide în interiorul aplicației. În caz contrar, browserul va deschide evenimentul dvs. de pe Bible.com.
  Sfat: s-ar putea să auziți acest lucru numit și URL (pronunțat YOU-are-ell). Adresa URL este un acronim pentru Uniform Resource Locator, care este vorbire pe internet pentru „link către site”.
 2. Buton Copiere. Faceți clic pe butonul Copiere pentru a copia linkul evenimentului în clipboard. Event Builder vă va spune că se află în clipboard și apoi îl puteți lipi în alte aplicații de pe computer (cum ar fi ProPresenter, Word, Notepad etc.).
  Sfat: Deschideți aplicația la care doriți să copiați linkul eveniment, plasați cursorul acolo unde doriți și selectați Editați, lipiți.
 3. Butoane pentru rețelele sociale. Aceste butoane vă permit să partajați linkul evenimentului direct la rețelele dvs. de socializare. Faceți clic pe cel dorit și Event Builder va deschide o fereastră cu instrucțiuni de partajare.
  Sfat: fiecare buton va funcționa mai ușor dacă sunteți deja conectat la rețeaua socială la care postați.

Promovați-vă evenimentul

Acum că evenimentul dvs. este publicat, aveți elementele cheie pe care doriți să le împărtășiți: linkul evenimentului , titlul , locația și orele și lucrările de artă . Vă recomandăm să începeți pe pagina noastră de resurse pentru evenimente de pe Deschis. Veți găsi lucrări de artă gratuite (în format JPG și PSD) pe care le puteți utiliza pe rețelele de socializare și ProPresenter, împreună cu un exemplu de text pentru a începe.

După ce știi ce vrei să spui, începe să-ți împărtășești evenimentul pe toate canalele pe care le folosești pentru a comunica cu publicul tău:

 1. Anunțuri de etapă (spuneți participanților în ce mod îi avantajează utilizarea evenimentelor: luarea de note, partajarea, salvarea evenimentelor etc.)
 2. Diapozitive pe ecranul sanctuarului dvs. înainte și după servicii
 3. Pe rețelele dvs. sociale (Facebook, Twitter, Instagram)
 4. E-mailuri (scurte) către lista dvs. de abonați
 5. Carduri de invitație tipărite pe care participanții le pot lua cu ei
 6. Fluturași în zonele cu trafic intens (holuri, uși pentru toaletă etc.)
 7. Chioșcuri în hol
 8. Buletine informative sau buletine bisericești (dacă este cazul)

Acestea sunt doar câteva exemple. Promovați-vă evenimentele în orice mod creativ care să aibă sens pentru publicul țintă. Oriunde vă distribuiți evenimentul, includeți întotdeauna linkul evenimentului.


Cum ne-am descurcat?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)