Solicitați un plan de lectură într-o nouă limbă

Actualizat 15/10/20 de Nizia Dantas

După cum probabil știți deja, misiunea noastră la YouVersion este să ajutăm cât mai mulți oameni să se angajeze în mod liber cu Biblia, indiferent unde trăiesc sau ce limbă preferă. Și, desigur, un mod în care facem acest lucru este oferind cât mai multe planuri de lectură posibil în diferite limbi.

Deși suntem de acord că ar fi fantastic dacă am putea oferi toate planurile de lectură în limba dvs., suntem în măsură să oferim planuri de lectură în diferite limbi doar ca rezultat al muncii de la echipele noastre de traducere. Echipele noastre voluntare de traducere în limbi străine lucrează foarte mult pentru a traduce diferite planuri de lectură și alte domenii din aplicația noastră.

Dacă sunteți interesat să ajutați la traducerea din limba engleză în limba dvs., ne-ar plăcea absolut să vă alăturați echipei noastre de voluntari! Vă puteți înscrie direct la http://volunteer.youversion.com/become-a-volunteer. Voluntariatul cu YouVersion este o modalitate fantastică prin care poți ajuta literalmente la oamenii din întreaga lume cu mesajul dragostei lui Dumnezeu!

Abia asteptam sa lucram cu dumneavoastra.


Cum ne-am descurcat?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)