Ascultați biblia audio pe iOS

Actualizat 22/2/21 de Val Weinstein

 • Funcția audio redă fișiere preînregistrate puse la dispoziție de editor
 • Un buton de difuzor va fi afișat în partea de sus a ecranului de citire dacă sunetul este disponibil pentru versiunea selectată
 • Sunetul este disponibil numai online și nu poate fi descărcat din cauza dimensiunii
Pentru a reda audio
 1. Selectați o versiune biblică care are o pictogramă pentru difuzor.
 2. Selectați pictograma difuzorului (în dreapta sus). Dacă nu există pictograma difuzorului, atunci nu există sunet disponibil pentru acea carte în acea versiune. Unele versiuni biblice au mai multe opțiuni audio. Atunci când este cazul, Switch Audio Bible este disponibil ca opțiune chiar deasupra panoului de control audio.
 3. Selectați butonul de redare / pauză pentru a porni, selectați același buton pentru a întrerupe (opri) sunetul
 4. Dacă Afișați bara de urmărire audio este activată în setări (mai multe> setări), textul va avansa pe măsură ce sunetul progresează.
 5. Dacă sunetul este redat, acesta va continua să fie redat în mod normal, chiar dacă navigați departe de panoul de control audio pentru a face altceva pe dispozitivul dvs. Cu toate acestea, aplicația se poate „bloca” dacă încercați să faceți alte lucruri în timp ce sunetul este redat
Utilizarea panoului de control audio
 • Mutați butonul glisor pentru a naviga la versuri specifice
 • Pentru a regla volumul, utilizați butoanele de volum hardware de pe dispozitivul dvs. sau din centrul de control iOS
 • Selectați butonul de redare / pauză pentru a opri sunetul. Notă: Dacă panoul audio nu se afișează, va trebui să urmați pașii 1 și 2 (de mai sus) pentru a redeschide panoul
 • Selectați săgețile stânga / dreapta de lângă pasaj (iPad) sau de pe ambele părți ale butonului de redare / pauză sau în meniul de jos (iPhone) pentru a sări înapoi / înainte de capitol (sunetul va începe întotdeauna la începutul unui capitol)
 • Pentru a modifica viteza de citire, selectați 1x în colțul din stânga jos al panoului de control audio
 • Pentru a seta cronometrul audio, selectați Cronometru în colțul din dreapta jos al panoului de control audio
INFORMATII SUPLIMENTARE  

Unele versiuni biblice au mai multe audio disponibile. Pentru a comuta la un alt fișier audio, selectați pictograma difuzorului din partea dreaptă sus a paginii Bibliei. Apoi selectați Comutare Biblie audio pentru a alege un alt fișier audio.

În timp ce faceți orice plan de lectură, puteți asculta scripturile selectând orice versiune biblică cu sunet.

Sunetul este, de asemenea, disponibil pentru conținutul devoțional al unor planuri. Căutați o pictogramă audio în miniaturile planului atunci când căutați un plan sau filtrați planurile disponibile pentru a afișa planurile cu sunet.

Aplicația Biblie nu descarcă audio pe dispozitivul dvs. pentru redare. În schimb, transmite audio de pe servere dedicate din întreaga lume. Pentru a vă asigura cea mai bună experiență audio posibilă, vă recomandăm să vă conectați utilizând WiFi (o rețea fără fir) pentru ascultare. În timp ce rețeaua de date pentru dispozitivul dvs. mobil poate fi suficient de rapidă, majoritatea rețelelor pot provoca întârzieri sau „bâlbâială”. Deoarece orice modificare a conexiunii la rețea poate provoca o întrerupere, este posibil ca sunetul să nu funcționeze bine într-un vehicul în mișcare. planul de date cu furnizorul dvs. de celule, utilizarea sunetului fără WiFi vă poate determina să vă atingeți rapid limita și să declanșați taxe suplimentare.
Dacă observați întârzieri sau sughițuri, încercați să întrerupeți sunetul, așteptați câteva secunde pentru a permite audio să se tamponeze, apoi reluați redarea.


Cum ne-am descurcat?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)