Opriți sau ștergeți un plan pe Android

Actualizat 26/10/20 de Wayne L Harms

  • Util dacă nu doriți să vă terminați planul sau dacă ați început din greșeală planul greșit
  • Când opriți un plan, YouVersion îl elimină imediat de pe dispozitiv și din contul dvs.
  • Dacă opriți din greșeală planul greșit, va trebui să îl găsiți și să îl reporniți
  • Un plan oprit / șters nu va apărea pe lista dvs. de planuri finalizate
Pentru a opri sau șterge planul

Planurile enumerate în Planurile finalizate nu pot fi șterse

  1. Selectați planuri (pictogramă bifă)
  2. Selectați Planurile mele
  3. Selectați planul pe care doriți să îl opriți
  4. Selectați trei puncte verticale în dreapta sus pentru a accesa meniul planului
  5. Selectați Opriți acest plan
  6. Confirmați STOP PLAN
  7. SAU:
  8. Selectați Setări
  9. Derulați în jos și selectați Opriți acest plan
  10. Confirmați STOP PLAN
Pentru a opri informațiile despre planuri cu prietenii
  1. Pentru mai multe informații despre cum să gestionați un plan cu prietenii, selectați linkul aici
  2. În calitate de participant, consultați secțiunea despre Înscrierea sau părăsirea unui plan ca participant
  3. În calitate de gazdă, consultați secțiunea despre Eliminarea unui participant
Cum să ștergeți un plan salvat
  1. Selectați Planurile mele
  2. Selectați Planuri salvate
  3. Selectați planul pe care doriți să îl ștergeți
  4. Atingeți Salvat pentru mai târziu pentru a elimina bifa


Cum ne-am descurcat?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)