Adăugarea de evenimente la serviciile bisericii online

Actualizat 27/10/20 de Wayne L Harms

Utilizați Evenimente pentru a vă conecta la serviciul dvs. online.

Întrucât administratorii Evenimentelor pot adăuga diferite tipuri de module, facilităm adăugarea unui link direct la serviciile online - fie că este găzduit pe Facebook, YouTube sau chiar pe platforma gratuită Church Online .

Accesați events.bible.com și conectați-vă cu contul dvs. YouVersion (vă recomandăm să configurați un cont separat pentru biserica dvs. din contul dvs. personal. Pentru mai multe informații, selectați linkul aici ).

Detalii

Apoi, faceți clic pe „Creați un eveniment nou” sau editați unul existent. Dacă creați un eveniment nou, introduceți numele evenimentului (vă recomandăm titlul predicii dvs. actuale), numele bisericii dvs. și o scurtă descriere a bisericii dvs. Puteți adăuga chiar și un logo sau o imagine opțională.

Locații și ore

Introduceți locația normală de întâlnire a bisericii dvs. pentru a ajuta oamenii din zona dvs. să vă găsească cu ușurință Evenimentul. Apoi, adăugați orele pe care le întâlniți în mod normal și doriți ca evenimentul să fie vizibil în aplicația biblică .

Conţinut

Acum vă puteți crea evenimentul cu module de conținut foarte personalizate.

În acest timp, vă încurajăm cu tărie să începeți cu un modul „Link extern” care direcționează oamenii către mesajul dvs. online.

De exemplu:

Etichetă link: Mesajul din această săptămână

Corp: atingeți pentru a viziona mesajul din această săptămână, apoi reveniți pentru a lua și salva notițe.

Adresă URL: <Inserați un link direct la videoclipul mesajului dvs. online>

Apoi, puteți adăuga alte module dacă doriți, inclusiv text, referință biblică, plan biblic, imagine, link de oferire, anunțuri sau chiar alte linkuri externe.


Cum ne-am descurcat?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)