Detalii de confidențialitate pentru prietenii cu aplicațiile biblice

Actualizat 13/10/20 de Nizia Dantas

La YouVersion, suntem foarte preocupați de confidențialitatea dvs. Vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate YouVersion pentru detalii complete.

Mai jos este o listă a conținutului care poate și nu poate fi vizualizat de utilizatorii aplicației Biblia:

Dacă nu sunteți prieteni cu niciun utilizator

Tot conținutul dvs. va fi privat și nu va fi vizibil pentru alți utilizatori. Singura excepție de la aceasta este dacă faceți o notă cu setarea de confidențialitate a Publicului sau postați articole pe social media.

Semne de carte, Repere, Imagini cu versuri și Comentarii la acele momente

Dacă un utilizator NU se află pe lista dvs. de prieteni YouVersion

  • Singurul conținut pe care îl pot vedea este dacă aveți o notă care are setarea de confidențialitate a publicului .
  • Toate celelalte conținuturi pe care le creați (imagini în versuri, marcaje, evidențieri și comentarii și aprecieri asociate acestora) NU pot fi văzute de niciun utilizator care nu se află pe lista dvs. de prieteni YouVersion
  • În prezent, nu există nicio modalitate de a modifica setările de confidențialitate ale imaginilor versurilor, marcajelor și evidențierilor

Dacă un utilizator ESTE pe lista dvs. de prieteni YouVersion,

  • Ei pot vedea toți prietenii tăi YouVersion
  • Apoi vă pot vizualiza profilul
  • Ei vă pot vedea imaginile în versete, marcajele, evidențierile și comentariile și aprecierile asociate acestora
  • Aceștia pot vedea note pe care le creați cu opțiunea Confidențialitate setată la Prieteni
  • Titlurile și etichetele unui semn de carte NU pot fi văzute de niciun utilizator, inclusiv de prieteni
  • Nu există nicio modalitate de a modifica setările de confidențialitate ale marcajelor și ale evidențierilor

Planul de lectură Momente

  • Dacă un utilizator NU se află pe lista dvs. de prieteni YouVersion, nu va putea vedea nicio informație despre planul de lectură
  • Dacă un utilizator ESTE pe lista dvs. de prieteni YouVersion, acesta va putea vedea progresul planului dvs. de lectură numai dacă le permiteți în mod specific să
  • Vi se va solicita acest lucru atunci când porniți pentru prima dată un plan și îl puteți actualiza în setări în orice moment


Cum ne-am descurcat?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)