Stergerea contului

Actualizat 13/10/20 de Wayne L Harms

Ștergerea contului

Ștergerea contului nu este disponibilă în aplicațiile de pe telefon.

Ștergerea contului necesită conectarea la contul dvs. de pe site.

Este o practică obișnuită în rândul serviciilor web importante să vă solicitați să vă conectați la contul dvs. înainte de al putea șterge.

Nu vă putem șterge contul pentru dvs., dar îl puteți face singur.

  1. Selectați linkul http://bible.com/settings/delete_account
  2. Dacă nu sunteți conectat, introduceți adresa de e-mail și parola pentru a vă conecta la contul dvs. YouVersion.
  3. Selectați Șterge contul meu YouVersion
  4. Acest lucru vă va șterge contul utilizat atât pentru sistemul de operare sau pentru obiectivul biblic Android, cât și pentru aplicația biblică YouVersion și citirea site-ului, planuri etc.
Fără restaurare pentru conturile șterse

Odată ce contul dvs. este șters, nu va fi posibil să preluați niciuna dintre informațiile asociate contului dvs.

Când vă ștergeți contul, fotografiile, comentariile, aprecierile și prieteniile, marcajele, planurile de lectură (totul) vor fi eliminate definitiv și nu vor putea fi recuperate.

Dacă decideți să vă abandonați contul, mai degrabă decât să îl ștergeți, acesta va rămâne în cele din urmă latent, dar este posibil să primiți în continuare e-mailuri de la YouVersion ocazional.


Cum ne-am descurcat?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)