Opriți sau ștergeți un plan pe Bible.com

Actualizat 4/11/20 de Wayne L Harms

Cum să oprești un plan

Planurile din secțiunea Planuri finalizate nu pot fi șterse

  1. Selectați Planuri din meniul principal
  • Pe web-ul mobil, selectați mai întâi Meniul (trei linii)
  1. Selectați Planurile mele
  2. Selectați planul de citire pe care doriți să îl opriți
  3. Selectați Overflow (trei puncte) în dreapta sus pentru a ajunge la SETĂRI
  4. Selectați Setări
  5. Derulați în jos până la partea de jos a paginii și selectați „ Nu mai citiți acest plan”
Cum să ștergeți un plan salvat din Planurile salvate
  1. Selectați planurile salvate (cu numărul de planuri)
  2. Selectați planul pe care doriți să îl ștergeți
  3. Selectați Salvat pentru mai târziu chiar sub Începeți acest plan pentru a elimina bifa
  4. Ieșiți din pagină selectând Planurile din colțul din dreapta sus sau săgeata înapoi a browserului
Nu există nici o anulare după ce ați șters un plan


Cum ne-am descurcat?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)