Evenimente - Întrebări frecvente

Actualizat 4/11/20 de Wayne L Harms

Ce este Evenimentele?

Evenimente este o caracteristică complet gratuită în cadrul aplicației Biblia YouVersion, care vă ajută să vă conectați cu ușurință la evenimentele bisericești la care participați. Evenimentele vă pot ajuta, de asemenea, să descoperiți alte biserici și evenimente speciale care se întâmplă în apropiere. Dacă biserica dvs. nu folosește încă Evenimente, vă puteți direcționa conducerea bisericii către bible.com/features/events , unde se pot înscrie pentru un cont YouVersion gratuit pentru a începe crearea propriilor Evenimente. Instrumentele noastre administrative gratuite pentru evenimente facilitează accesul bisericii dvs. la punctele cheie ale mesajelor, referințe biblice, opere de artă, linkuri externe, știri importante ale bisericii și multe altele.

Nu văd evenimente în aplicația mea biblică. Unde este?

iOS: Evenimente se află în vizualizarea Mai multe (...) de pe bara de instrumente, după Videoclipuri. Android: Evenimente se află în meniul principal, sub Videoclipuri (atingeți pictograma meniu din colțul din stânga sus). Dacă nu vedeți Evenimente, dar vedeți o filă „Live”, atunci rulați o versiune mai veche a aplicației biblice. Vă rugăm să vă actualizați aplicația biblică la cea mai recentă versiune accesând http://bible.com/app .

Trebuie să-mi actualizez aplicația biblică pentru a obține evenimente?

Da. Deoarece Evenimente este o caracteristică cu totul nouă, trebuie să actualizați aplicația Biblie pentru ao obține. (Vă recomandăm să vă configurați dispozitivul pentru a primi actualizări automate.)

Trebuie să am un cont YouVersion pentru a utiliza Evenimente?

Puteți căuta și vizualiza Evenimente fără un cont YouVersion. Dar, dacă doriți să luați notițe sau să salvați un eveniment, trebuie să aveți un cont YouVersion. Înscrierea este simplă, iar conturile YouVersion sunt complet gratuite. Un cont YouVersion vă oferă acces la toate cele mai puternice funcții ale aplicației biblice - planuri biblice, imagini cu versuri, evidențieri, note și multe altele - sincronizate pe toate dispozitivele dvs. Accesați bible.com/sign-up pentru a obține contul gratuit acum.

Costă ceva să folosești Evenimente?

Nu. Aplicația biblică a fost întotdeauna gratuită și va fi întotdeauna. Deși Evenimente este un serviciu cu totul nou, este o parte integrantă a aplicației biblice.

Cum pot găsi un eveniment?

Aplicația Biblie are nevoie de acces la serviciile de localizare de pe dispozitivul dvs. pentru a găsi Evenimente în apropierea dvs. Dacă sunteți în căutarea unui anumit eveniment și știți cum se numește, puteți căuta folosind o parte din titlul acestuia.

Trebuie să particip la un eveniment pentru a-l vedea în aplicație?

Nu. Dacă cunoașteți titlul unui eveniment sau locația acestuia, îl puteți căuta în acest fel. Dar, scopul funcției noastre Evenimente este de a vă ajuta să vă implicați mai mult în Evenimentele la care participați.

Pot vedea evenimente care s-au încheiat deja?

Da, dacă ați salvat evenimentul sau dacă aveți un link direct la acesta. Cu toate acestea, odată ce un eveniment sa încheiat, acesta nu va mai apărea în căutarea de evenimente.

Poate administratorul unui eveniment să urmărească cine sau câte persoane utilizează un eveniment

Nu, în acest moment nu există nicio modalitate de a urmări nici utilizatorii, nici numărul de utilizatori


Cum ne-am descurcat?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)