Începeți și gestionați planurile cu prietenii pe Bible.com

Actualizat 4/11/20 de Wayne L Harms

Porniți și gestionați Planuri cu prietenii ca gazdă
  1. Selectați un plan de utilizat. Pentru informații despre cum să începeți un plan, selectați linkul aici
  2. Selectați Cu prietenii
  3. Alegeți o dată de începere.
  • Alegeți o dată convenabilă pentru toți participanții
  • Planul va avea o dată specifică de începere și de încheiere care nu poate fi modificată după ce a început
  • Nu puteți muta data cu Catch Me Up, deoarece utilizatorii sunt blocați la datele selectate
  • Pentru a schimba data înainte de începerea planului,
    • Deschideți pagina planului și selectați planul
    • Selectați Overflow (trei puncte) în colțul de sus și apoi Setări
    • Selectați SCHIMBĂ DATA PLANULUI și apoi alegeți data
  1. Selectați Invitați prieteni
  2. Invitați-vă prietenii fie din lista dvs. de prieteni YouVersion, selectând numele lor
  3. Dacă doriți să selectați alții, nu prietenii dvs., selectați linkul din partea de jos
  • Acesta va da un mesaj spunând copiat
  • Inserați acel link în e-mail sau în orice aplicație doriți
  • Numai gazda poate trimite invitații inițiale. Dacă gazda partajează linkul, alți invitați o pot partaja cu alții. Gazda poate elimina, de asemenea, participanții care nu ar trebui să fie în plan, de exemplu, dacă au fost invitați din greșeală.
  1. Alternativ, puteți selecta și pictograma Partajare (casetă cu săgeată sus lângă link)
  • Selectați o aplicație pe care ați instalat-o și urmați instrucțiunile din aplicație
  • După începerea inițială, numai linkul și partajarea vor fi disponibile
  1. Participanții vor fi adăugați automat atunci când acceptă invitația dvs.
Eliminați participanții
  1. Selectarea participanților lângă imaginea participanților
  2. Selectarea X-ului din spatele numelui lor și apoi Da în ecranul următor
  3. Dacă gazda selectează Opriți citirea acestui plan în Setări , persoana care a făcut parte din plan cel mai mult timp devine automat gazda
  4. Dacă doriți să închideți un plan, trebuie să eliminați mai întâi toți participanții
Încearcă să-i inviți pe ceilalți după un început inițial
  1. Gazda deschide pagina Planurile mele
  2. Selectați planul
  3. Selectați trei puncte în dreapta sus
  4. Selectați Participanți
  5. Selectați linkul și copiați
  6. Inserați linkul în e-mail și apoi trimiteți. Distribuirea nu va trimite invitație
Alăturați-vă sau părăsiți un plan ca participant
  1. Pentru a participa este necesar un cont YouVersion. Pentru a obține un cont YouVersion, selectați linkul aici
  2. Conectați-vă la contul dvs. și apoi acceptați invitația de la gazdă
  3. Dacă aveți acel plan ca individ, trebuie să îl opriți mai întâi înainte de a vă alătura unui plan de grup. Selectați linkul aici pentru a opri planul
  4. Planul va fi adăugat automat la secțiunea Planurile mele
  5. Participanții pot pleca oricând doresc accesând Meniu (trei puncte), apoi Setări și selectând Opriți citirea acestui plan în partea de jos a paginii
Linkuri de invitație
  1. Numai gazda poate trimite invitații inițiale sau elimina participanții care nu ar trebui să fie în plan, de exemplu, dacă au fost invitați din greșeală.
  2. Dacă gazda trimite un link de invitație, alți invitați pot redirecționa acel link și oricine acceptă va face parte din plan
  3. Dacă gazda elimină un participant, planul devine un plan obișnuit în acea pagină Participanții Planurile mele
Rezolvarea problemelor
  • Unele dispozitive nu se vor deschide la plan, dar   accesați un browser
  • Deschideți același link cu un computer și apoi acceptați planul
  • Planul va apărea apoi pe toate dispozitivele dvs. dacă vă conectați cu același e-mail și parolă


Cum ne-am descurcat?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)