Diferențele dintre planuri și planuri cu prietenii

Actualizat 15/10/20 de Nizia Dantas

Când începeți un plan, veți vedea două opțiuni.

Singur sau cu prietenii

De unul singur

  • Selectați săgeata din spatele personal pentru a seta confidențialitatea la Privat sau Vizibil pentru prieteni
  • Selectați tipul dispozitivului și apoi accesați articolele din Planuri de lectură
  • Pentru confidențialitate cu planurile și prietenii YouVersion, selectați linkul aici

Cu prietenii

  • Permite abilitatea de a te implica în Cuvântul lui Dumnezeu cu un grup select de prieteni din aplicația Biblie pe un plan de lectură specificat
  • Este inițiat de o gazdă care îi invită pe ceilalți să se alăture
  • Este doar pentru un anumit timp. Nu Prinde-mă
  • Pe aplicații, gazda poate muta data de începere înainte ca planul să înceapă în meniul Plan (trei puncte) și apoi Setări
  • Progresul fiecărui participant este afișat pentru fiecare zi este bifat in dreptul numelui dacă a finalizat lectura
  • Are o secțiune de comentarii Vorbeste ca parte a fiecărei zile, astfel încât fiecare participant să poată face comentarii pentru ca ceilalți participanți să le citească
  • Pentru a vedea comentariile, selectați pictograma persoane pentru ziua respectivă
  • Momentele planurilor cu prietenii nu sunt afișate în feedul de acasă
    • Planurile cu prietenii vor afișa pictogramele participanților pe pagina Planurile mele
    • În calendarul săptămânal, progresul participanților este afișat si bifat în spatele pictogramei prieten
    • Comentariile pot fi vizualizate în secțiunea Vorbeste pentru fiecare zi
  • Confidențialitatea este setată din software numai participanților din grup. Prietenii participanților sau publicul nu pot vedea activitatea planului de grup
  • Primirea e-mailurilor de la participanți este stabilită în fiecare plan și nu în notificările generale
    • De asemenea, vă puteți dezabona selectând dezabonarea la sfârșitul e-mailului


Cum ne-am descurcat?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)