Raskere, enklere, ikke logge på Bible.com

Oppdatert 1/9/19 av Nizia Dantas

Ingen logg inn

Ikke logg inn på nettsiden på www.bible.com for en raskere og enklere bibel leser med mindre data nedlasting.

Dette er ideelt for eldre og tregere datamaskiner eller med langsom wifi. Det vil fungere med Internet Explorer. For påloggingswebben bruker du Chrome eller Edge eller Firefox, men ikke IE.

Utvalgsruten for versjon og kapittel har blitt forenklet.

Noen ekstra funksjoner

En drop-down boks på slutten av kapitlet for å utforske etter vers.
Dette vil bruke flere data som det er fargegrafikk på de neste sidene.

1. Velg Utforsk * kapittel * av Vers
  2. Velg et vers i kapittelet
  3. alternativer
  • Del - Du har nå muligheter til å dele verset ved å velge Del og deretter programmet du vil bruke til å dele
  • Les hele kapittelet - du kan lese kapittelet som vers vises i
  • Send meg Verse of Da y - (du må logge på en konto)
  • Sammenlign forskjellige versjoner - Dette vil gi deg en rekke forskjellige versjoner for det verset
  • Leseplaner knyttet til verset (du må logge inn på en konto)
Funksjoner som ikke er tilgjengelige uten pålogging
  • Fremhevende vers og alle tilknyttede Vers Versjoner
  • Parallell lesing med to versjoner eller språk på samme side
  • Lydhastigheter
  • Skriftstørrelse
  • planer
  • Redigerer Profiler eller N otifikasjoner eller S ubeskrivelser
Tilleggsinformasjon

For den laveste mengden nedlastingsdata for bare bibelavlesning, hopp over introsiden, og velg ikke lyd, Søk, Planer, Video eller Utforsk boksen nederst på siden.

Slett all nettleserhistorikk, inkludert passord, slik at signaturutgaven ikke lastes automatisk av enheten.