Tilbakestill et glemt passord på Bible.com

Oppdatert 1/9/19 av Nizia Dantas

Tilbakestill Glemt passord Prosedyre
  1. Velg Logg inn i topptekst
  • På Mobilnett velger du Meny (tre linjer) først
  1. Velg Glemt passordet ditt? under passordboksen
  2. Skriv inn e-postadressen som er knyttet til din YouVersion-konto
  3. Velg Send nytt passord
  4. Meldingen " Vi vil forsøke å sende en tilbakestilt passord-e-post til e-postadressen din. Klikk på lenken i den e-postadressen for å fortsette." er vist
  5. Åpne e-postadressen fra YouVersion og velg boksen Tilbakestill passord
  6. Skriv inn passordet du vil inn i Nytt passord-boksen
  7. Velg med musen og klikk på Bekreft passord- boksen for å åpne den.   Skriv inn passord igjen for å bekrefte
  8. Velg Endre mitt passord
  9. Du bør få suksessmeldingen
  10. Velg Logg inn og bruk ditt nye passord for å logge på kontoen din
  11. Dette blir ditt nye passord på alle enheter
Feilmeldinger
  1. Hvis du ikke mottar bekreftelsesmeldingen, velg link her
  2. Hvis du skrev inn en e-post, ikke i vårt system, ser du kanskje:
  • users.email_or_username.not_found
  • Sjekk e-posten din for korrekt bokstaver eller registrer deg for en konto hvis du ikke har en
  • Velg Send nytt passord for å få en ny e-post sendt for et nytt forsøk
  1. Hvis du angav et uakseptabelt passord, får du denne feilen
  • Beklager, noe gikk galt. Vær så snill, prøv på nytt

Passordskrav

• (minst 6 tegn)
  • Passordene er store og små bokstaver
Ingen tilgang til gammel e-post
  • Hvis du ikke lenger har tilgang til e-postadressen som er tilknyttet din YouVersion-konto, kan du ikke tilbakestille passordet ditt.
  • Av sikkerhetsgrunner kan vi ikke sende e-post til passordresett til en annen e-postadresse enn det som er knyttet til YouVersion-kontoen din.
  • Du må opprette en ny YouVersion-konto med din nye e-postadresse.