Feilsøkingstips på iOS

Oppdatert 19/6/19 av Keiran Davidson

Av ulike grunner kan apper bli noe svakere. Også mange funksjoner i Bibelen App er avhengig av forbindelse med våre servere, slik at eventuelle feil i forbindelsen mellom appen og serveren kan føre til at appen oppfører seg merkelig, for eksempel:

• Lyden stopper eller vil ikke spille
  • Kan ikke endre bøker
  • Kan ikke se bokmerker eller notater eller planer
  • "Timed out" melding
  • "Tilkobling" melding
  • Appen virker ikke reagerende

Her er noen forskjellige ting å prøve:

• Sjekk App Store og sørg for at du har den nyeste versjonen av appen.
  • Oppdater Bibelen App
    1. Velg Mer
    2. Å velge   innstillinger
    3. Velg Oppdater
  • Logg deg på kontoen din i Bibelen App, og logg på igjen
    1. Velg Mer
    2. Velg Innstillinger
    3. Velg Sign Out (bekreft om nødvendig)
    4. Velg Logg inn
  • Force Lukk appen
    1. På en iPhone X eller nyere eller en iPad med iOS 12, sveip opp fra bunnen av skjermen på startskjermbildet og pause litt midt på skjermen. På en iPhone 8 eller tidligere, dobbeltklikk på Hjem-knappen for å vise de nylig brukte appene dine
    2. Sveip til høyre eller venstre for å finne appen du vil lukke. Sveip opp på miniatyr Bibelen app skjermen.
    3. Sveip opp på appens forhåndsvisning for å lukke appen
    4. Gjenåpne Bibelen app. Det skal nå fungere riktig
  • Avslutt Bibelen App
  • Start mobilenheten på nytt
  • Slett Bibelen App og installer den på nytt fra App Store