Slik endrer du e-postadresse på Bible.com

Oppdatert 1/9/19 av Nizia Dantas

Endre konto-e-posten
  1. Velg Innstillinger (girikon) øverst til høyre
  • På mobilnettverket velger du profilbildet eller begynnelsen først til høyre på toppmenyen
  1. Velg Endre e-postadresse
  2. Din nåværende e-post vil bli vist. Slett den først.
      Skriv eller kopier og lim inn den nye e-posten din på linjen over Endre e-postadresse
  3. Velg Endre e-postadresse
  4. En bekreftelses e-post vil bli sendt til den nye e-postadressen
  5. Åpne e-postadressen og klikk på bekreftelseskoblingen for å fullføre e-post-endringsprosessen for din YouVersion-konto
feil
  1. Etter at du har bekreftet e-posten din, må du logge deg på og deretter inn igjen for å vise den endrede adressen
  2. Hvis du ikke mottar en bekreftelses e-post, kan du se informasjon her
  3. Hvis du endret e-posten din til en konto du slettet
  • Det kan ta opptil 6 timer for den nye e-postadressen din til å fungere, ettersom det tar tid for det å komme til alle tegn på servere.
  • Etter 6 timer, hvis du vil bevise for deg selv at den nye e-posten din nå er tilknyttet kontoen din, logg deg av og logg på igjen,