Slik endrer du e-postadresse på iOS

Oppdatert 20/6/19 av Manfred Amstutz

Vi kan ikke endre e-postadressen som er knyttet til kontoen din, men du kan enkelt gjøre det selv.

1. Velg ditt profilbilde (eller initialer) øverst til høyre i startmaten
  2. Velg Rediger profil fra 3 dot overflow menyen øverst til høyre
  3. Velg E-post
  4. Skriv inn den nye e-postadressen du vil bruke, og trykk på Send på tastaturet
  5. Vårt system vil sende en e-post til din nye e-postadresse fra no-reply@youversion.com
  6. Åpne e-postprogrammet ditt og finn verifikasjonsmeldingen. Velg bekreftelseslinken i denne e-posten for å bekrefte den nye e-postadressen din.
  7. Hvis du velger lenken, skal du returnere deg til Bibelen App, og du vil se at e-postadressen din har blitt endret
  8. Velg Lagre
  9. Hvis du blir ledet til en påloggingsskjerm, logg deg på med din nye e-postadresse og passord. Hvis du har glemt passordet ditt, kan du sende en ny til din nye e-postadresse ved å trykke på glemt passord
  10. Hvis du ikke ser e-posten, så se   informasjon her