Streaks problemer på iOS

Oppdatert 22/8/19 av Keiran Davidson

Hvis strekningsrettingen din selv om du åpnet appen, bør ett eller flere av elementene nedenfor løse problemet:

• Logg deg på kontoen din i Bibelen App, og logg på igjen
    1. Velg Mer
    2. Velg Innstillinger
    3. Velg Sign Out (bekreft om nødvendig)
    4. Velg Logg inn
  • Force Lukk appen
    1. På en iPhone X eller nyere eller en iPad med iOS 12, sveip opp fra bunnen av skjermen på startskjermbildet og pause litt midt på skjermen. På en iPhone 8 eller tidligere, dobbeltklikk på Hjem-knappen for å vise de nylig brukte appene dine
    2. Sveip til høyre eller venstre for å finne appen du vil lukke. Sveip opp på miniatyr Bibelen app skjermen
    3. Sveip opp på appens forhåndsvisning for å lukke appen
    4. Gjenåpne Bibelen app. Det skal nå fungere riktig
  • Avslutt Bibelen App
  • Start mobilenheten på nytt

Hvis ovennevnte ikke løser problemet, fyll ut utgaveskjemaet for streker her, slik at vi kan undersøke videre.