Feil i oversettelser

Oppdatert 22/1/20 av Pieter van der Merwe

Hvis du fant ut hva som kan være en feil i en oversettelse, er disse trinnene å ta for å bekrefte problemet -

Først må du kontrollere at den versjonen du bruker, er oppdatert. Hvis du har lastet ned versjonen for offline bruk, har vi noen ganger allerede løst et problem, men det kan hende du ikke ser det på enheten din hvis oppdateringen ikke er oppdatert. For å sjekke dette, klikk på versionsnavnet øverst i leseren, og se om en oppdatering er tilgjengelig.

Hvis ingen oppdatering er tilgjengelig, eller oppdatering ikke løste problemet, fyll ut skjemaet her - https://lifechurch.formstack.com/forms/version_errors - for å rapportere problemet til oss.

Takk for at du tok deg tid til å sende dette inn!