Tilbakestill et glemt passord på iOS

Oppdatert 7/10/19 av Keiran Davidson

Hvis du har glemt passordet ditt, kan du tilbakestille det ved hjelp av følgende metode.

Fra Bibelen App for iOS:

1. Velg Mer på nederste navigasjonsmeny
  2. Hvis du er logget på, må du logge deg først ved å trykke på påloggingen og deretter på bekreftelsen
  3. Velg Logg inn eller Registrer deg
  4. Velg Logg inn
  5. Velg E-post
  6. Velg Glemt passord?
  7. Skriv inn e-postadressen som er tilknyttet kontoen din, og en e-postadresse for tilbakestilling av passord vil bli sendt til din e-postkonto
  8. Hvis du ikke mottar e-posten, se informasjon her
  9. Åpne e-posten du mottar, og velg feltet Tilbakestill passord .
  10. Skriv inn passordet du vil bruke på skjermbildet Endre passord, og bekreft det ved å skrive det igjen.
  11. Når du ser suksessmeldingen, kan du gå tilbake til appen og logge på med ditt nye passord

For informasjon om hvordan du tilbakestiller et glemt passord på Bible.com, se   informasjon her

Tilleggsinformasjon

Hvis du ikke lenger har tilgang til e-postadressen som er tilknyttet din YouVersion-konto, og du har glemt passordet til din YouVersion-konto, kan du ikke hente passordet ditt. Av sikkerhetsmessige grunner kan vi ikke sende e-post til passordgjenoppretting til en annen e-postadresse enn det som for øyeblikket er knyttet til din YouVersion-konto. Dessverre, i dette tilfellet må du opprette en ny YouVersion-konto med din nye e-postadresse.