Min Streak Number Holder Starte Over

Oppdatert 30/11/19 av Wayne L Harms

Når du åpner Bibelen App hver dag, vil strekningen øke med 1 hver dag

Hvis ditt streknummer tilbakestilles, kan det være av en av følgende grunner
  • Du åpnet ikke Bibelen App mellom 12:01 og 12:00 midnatt for en bestemt dag. Med andre ord, hver 24 timer, regnes som en dag. Dette er den hyppigste grunnen til at et strekk begynner
  • Du var ikke logget på din YouVersion-konto når du åpnet appen på en bestemt dag
  • Du bruker Bibelen App på flere enheter, men er ikke logget på den samme YouVersion-kontoen på alle enheter. Streaks er unike for kontoen du er logget på
  • Sjelden, det kan være en "glitch" i YouVersion-serveren
For generell feilsøking, velg her
Trinn å ta for å sikre at streken din ikke starter igjen
  • Åpne Bibelen App minst en gang hver dag i de ovennevnte tider
  • Når du åpner Bibelen App, må du sørge for at streknummeret ditt går opp. Noen ganger vil det ta et sekund eller to å registrere. Hvis det ikke går opp
    • Pass på at du er logget på din YouVersion-konto i Bibelen App
      • Se etter profilikonet øverst til høyre på hjemmesiden. Hvis du ser muligheten til å logge på, må du velge det alternativet og logge på
      • Lukk Bibelen App og åpne den opp igjen
  • Hvis du bruker Bibelen App på flere enheter, må du passe på at du er logget på den samme YouVersion-kontoen på alle enheter
    • Du kan gjøre dette ved å sjekke e-postadressen i profilen din
    • Ditt streiknummer skal gå opp selv om du er frakoblet, men hvis det ikke gjør det, må du sørge for at du har en god internettforbindelse.
  • Slå på Streak Reminder-alternativet. Du vil få en push påminnelse for å åpne Bibelen App
    • Velg mer> innstillinger> varslingsinnstillinger> innstillinger for push notification> Streaks reminder
  • Bli vant med å gjøre mer enn bare å lese dagens vers
Kjente streakproblemer som teamet jobber med. Det er ingen løsninger ennå
  • På noen enheter går streknummeret opp selv om du savner en dag
  • Kryssetider soner rundt midnatt forstyrrer ofte systemet
Tilleggsinformasjon
  • På dette tidspunktet er det ikke mulig å slå av strekkfunksjonen
  • Utviklingslaget redesigner hjemmematen
  • Hvis du har fullført alle feilsøkingstipsene ovenfor, men er overbevist om at ditt streiknummer startet på grunn av en feil i systemet, fyll ut skjemaet her for teamet vårt. Takk skal du ha!