Generelle feilsøkingstips på Android

Oppdatert 19/6/19 av Alan Haggard

Generelle tips om feilsøking for Android
  • Sjekk Play-butikken for å være sikker på at du har den nyeste versjonen
  • Pass på at du har appen installert i internminnet - hvis det er installert på SD-kortet, vil appen ikke kjøre riktig
Slett Cache og logg ut og inn igjen
  1. Velg Mer- ikonet (tre stablede linjer)
  2. Rull ned og velg Innstillinger
  3. Rull ned og velg Slett lokal cache
  4. SIGN OUT ( Innstillinger> SIGN OUT )   og logg deg på for å starte appen på nytt
Cache clear kan også gjøres i enheten under Innstillinger og deretter Programmer. Hver versjon av Android og produsenten har forskjellige menyer, så sjekk med hjelpesiden til enheten din
Pass på å logge på med samme metode som du brukte til å registrere deg for kontoen din. Ikke logg inn med Facebook eller Google, med mindre det var metoden du pleide å registrere deg i første omgang
Har du fortsatt problemer?
  1. Avinstaller appen og start enheten på nytt og installer appen på nytt
  2. Tøm hurtigbufferen igjen når du installerer om igjen , kan fortsatt hente gamle korrupte data
  • Dette vil ikke påvirke noen av dine leseplaner, bokmerker eller notater som de er lagret i din konto på nettstedet vårt
Hvis du trenger mer hjelp og ønsker å få en støttefrivillig
  1. Velg E-post Hjelp i toppmenyen
  2. Ta med svar på disse spørsmålene i beskrivelsen
  • Får du en feilmelding? Hvis ja, hva sier det?
  • Er feilmeldingen repeterbar - kan du gjøre det samme igjen og igjen, og får samme feilmelding eller problem hver gang?
  • Hva er trinnene for å gjenta feilen?

Tilleggsinformasjon

For Streak bekymringer velg link   her.

Tenne cache

1. Innstillinger (girikon på varslingsfeltet)
  2. Mer
  3. applikasjoner
  4. Alle applikasjoner (fra rullegardinmenyen)
  5. bibel
  6. Tøm cache

Ikke klart cache

1. Slå av og start enheten på nytt for å slette data og cache automatisk
  2. Logg deg på kontoen din